autor:

Alice85

» » Retete de post

Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
·······2 borcane sparanghel ····1 rosie·····1 ceapa·····1 ardel verde·····3-4 catei usuroi·······1 lingurita boia dulce(optional·····5-6 linguri ulei masline·····1/2 franzela······sare·····ulei pt prajit painea( cca 100 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi adaugam ardeiul ceapa taiate si ele marunt adaugam sare si lasam sa se faca .dupa care adaugam 1 litru de apa calda si mai lasam la foc 20 minute.Scoatem sparanghelul din borcam si taiem bucatele potrivite ,il adaugam in oala si lasam inca 5 minute la foc potrivim de sare. Acum taiem franzela in patratele potrivite ,le prajim pe toate partile,scurgem pe un servet.Punem supa in farfuri si se duce la masa si fiecare isi pune dupa plac crutoanele. ( Se poate face si cu sparanghel proaspat doar ca se adauga la prajeala si se fierbe mai mult timp)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornulete de post

Cornulete de post

Se cerne faina,se face o adancitura in mijlocul ei unde se adauga margarina rece taiata in bucati

65 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Retete de post
Tocanita de ceapa de post

Tocanita de ceapa de post

Ceapa se curata,se spala, se toaca marunt sau se taie pestisori si se pune intr-o cratita cu putin

26 voturi    13 comentarii
2h
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    O bunatate...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2010

    Va multumesc!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Foarte buna, apetisant!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata tare bine! minunata!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Delicioasa si perfecta pentru post.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      arata apetisant

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Mersi.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Arata bine si nu se poate sa nu fie buna pentru ca mie imi place sparanghelul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Gustoasa si sanatoasa....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Foarte buna si sanatoasa.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Trebuie sa fie tare buna.....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      f.buna!mai ales cu crutoanele,felicitari

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      ador supa de sparaghel ,dar eu o fac crema apropo frumoase martisoare

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • ·······2 borcane sparanghel ····1 rosie·····1 ceapa·····1 ardel verde·····3-4 catei usuroi·······1 lingurita boia dulce(optional·····5-6 linguri ulei masline·····1/2 franzela······sare·····ulei pt prajit painea( cca 100 ml)

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

13 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

122 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Bolognez vegan Bolognez vegan

Intai pregatim lintea-o clatim si o fierbem aparte aproximativ jumatate de ora -ea trebuie sa fie al dente. Intr-o cratita lata, dar

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Pilaf cu sos de ciuperci (de post) Pilaf cu sos de ciuperci (de post)

Pentru perioada Postului va propun pilaf cu sos de ciuperci si salata de varza alba si rosie. Este o mancare de Post, satioasa si sanatoasa. Mod

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Delicii de post de la bloggeri
Mancare de stevie