Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi adaugam ardeiul ceapa taiate si ele marunt adaugam sare si lasam sa se faca .dupa care adaugam 1 litru de apa calda si mai lasam la foc 20 minute.Scoatem sparanghelul din borcam si taiem bucatele potrivite ,il adaugam in oala si lasam inca 5 minute la foc potrivim de sare. Acum taiem franzela in patratele potrivite ,le prajim pe toate partile,scurgem pe un servet.Punem supa in farfuri si se duce la masa si fiecare isi pune dupa plac crutoanele. ( Se poate face si cu sparanghel proaspat doar ca se adauga la prajeala si se fierbe mai mult timp)

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii