autor:

Alice85

» » Retete de post

Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)

Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 martie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alice85 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 martie 2010

Ingrediente
·······2 borcane sparanghel ····1 rosie·····1 ceapa·····1 ardel verde·····3-4 catei usuroi·······1 lingurita boia dulce(optional·····5-6 linguri ulei masline·····1/2 franzela······sare·····ulei pt prajit painea( cca 100 ml)

Dificultate: Redusa Timp: 1h

17 voturi

Mod de preparare

Punem o oala pe foc.Punem uleiul la incalzit adaugam ceapa si usturoiul taiate marunt.calim apoi adaugam ardeiul ceapa taiate si ele marunt adaugam sare si lasam sa se faca .dupa care adaugam 1 litru de apa calda si mai lasam la foc 20 minute.Scoatem sparanghelul din borcam si taiem bucatele potrivite ,il adaugam in oala si lasam inca 5 minute la foc potrivim de sare. Acum taiem franzela in patratele potrivite ,le prajim pe toate partile,scurgem pe un servet.Punem supa in farfuri si se duce la masa si fiecare isi pune dupa plac crutoanele. ( Se poate face si cu sparanghel proaspat doar ca se adauga la prajeala si se fierbe mai mult timp)
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de sparanghel verde si crutoane.(post)" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de post
Cornulete cu rahat

Cornulete cu rahat

Se dizolva drojdia cu zaharul in apa,se adauga uleiul si restul ingredientelor si se amesteca foarte

143 voturi    35 comentarii
35 min
Retete de post
Legume sotate

Legume sotate

Intr-un vas cu apa , sare si putin ulei punem la fiert legumele.Separat se pune la incins uleiul

4 voturi    6 comentarii
30 min
Retete de post

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 14 comentarii
  • Fara foto

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    O bunatate...

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 septembrie 2012

    O bunatate...

  • Alice85

    Alice85 (Chef de cuisine) , 03 aprilie 2010

    Va multumesc!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 14 martie 2010

      Foarte buna, apetisant!

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 09 martie 2010

      Arata tare bine! minunata!

    • Mihaela11

      Mihaela11 (Chef de cuisine) , 07 martie 2010

      Delicioasa si perfecta pentru post.

    • elenita

      elenita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      arata apetisant

    • Alice85

      Alice85 (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Mersi.

    • Camelia Grosu

      Camelia Grosu (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Arata bine si nu se poate sa nu fie buna pentru ca mie imi place sparanghelul.

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Gustoasa si sanatoasa....

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 06 martie 2010

      Foarte buna si sanatoasa.

    • violette

      violette (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      Trebuie sa fie tare buna.....

    • Piri Piri e Canela

      Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      f.buna!mai ales cu crutoanele,felicitari

    • joly-gina

      joly-gina (Chef de cuisine) , 05 martie 2010

      ador supa de sparaghel ,dar eu o fac crema apropo frumoase martisoare

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

17 voturi

Ingrediente

  • ·······2 borcane sparanghel ····1 rosie·····1 ceapa·····1 ardel verde·····3-4 catei usuroi·······1 lingurita boia dulce(optional·····5-6 linguri ulei masline·····1/2 franzela······sare·····ulei pt prajit painea( cca 100 ml)

Raporteaza reteta

Retete
de Alice85
Empanada de ton

Empanada de ton

Scoatem foile din congelator si lasam 10 min sa se dezghete. Intre timp, punem cuptorul la 180 de

12 voturi    2 comentarii
25 min
Paste si pizza
Tort de ciocolata

Tort de ciocolata

Prepararea blatului: 1- punem cuptorul la incalzit la 170 grade, caldura sus si jos . 2- batem

25 voturi    19 comentarii
1h
Torturi
Tocino de cielo

Tocino de cielo

Se fierbe apa cu zaharul, zaharul vanilat si lamiia pina ce se ingrosa (se fierbe cam vreo 15 min)

120 voturi    32 comentarii
30 min
Spume si creme dulci

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de post

Chec de post in trei culori Chec de post in trei culori

Într-un castron se adauga toate ingredientele, zahărul, uleiul, apa, făina, praful copt, zahărul vanilinat şi mixăm toate

0 voturi    0 comentarii
50h
Dulciuri diverse
Cum se face coliva de grau fiert Cum se face coliva de grau fiert

Cum se face coliva de grau fiert Graul se pune la muiat pentru cateva ore, apoi se asaza intr-o oala mai mare, se acopera cu 4 cesti

4 voturi    2 comentarii
3h
Retete de post
Pisto