autor:

lizz

» » , , Retete de Craciun, Supe de carne, Supe de legume

Supa de taietei

Autor: lizz (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 07 august 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: lizz (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 07 august 2009

Ingrediente
1/2 piept de pui, 4 cani de supa de pui, 1 lingura de morcov taiat cubulete, 1 lingura mazare, 1 ou, faina, sare, piper alb, 1 fir patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

8 voturi

Mod de preparare

Intr-un castron pui oul, putina sare si 3 linguri de faina. Amesteci bine la inceput cu lingura, apoi pui putina faina pe o suprafata neteda, pui amestecul cu ou si faina si completezi framantand treptat cu faina. Cand nu se mai lipeste de maini, e gata. Intinzi o foaie si fie tai taieteii la cutit, fie ii dai prin masina de paste. Amesteci cu o ploaie de faina si lasi deoparte.
Intr-o olita pui supa de pui, completezi cu putina apa si lasi la foc pieptul de pui; dupa ce iei spuma adaugi si morcovul cu putina sare. Cand pieptul e gata fiert il tai cubulete mici. Taieteii ii dai pe strecuratoare ca sa scapi de surplusul de faina si ii adaugi peste bucatile de piept, plus mazarea. Lasi sa fiarba si taieteii. Potrivesti de sare, pui un varf de cutit de piper alb. Servesti supa calda cu putin patrunjel.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de taietei" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de cartofi ungureasca cu tarhon si taietei secuiesti

Supa de cartofi ungureasca cu tarhon si taietei secuiesti

Curatam ceapa, legumele si le spalam. Ceapa o tocam marunt, morcovii si radacina de patrunjel le

1 vot    0 comentarii
50 min
Supe de legume
Supa de legume cu bacon afumat

Supa de legume cu bacon afumat

Mai intai curatam toate legumele si le spalam. Ceapa o tocam solzisori, iar restul legumelor le

26 voturi    13 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 5 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 12 iulie 2010

    O bunatate de supa !

  • vera

    vera (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

    ft buna supita!

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 07 octombrie 2009

    Un,bun,bun...

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 17 august 2009

      Imi place foarte mult sa folosesc taitei de casa atat in supe cat si in ciorbe...Felicitari.

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 16 august 2009

      E putin altfel decat o fac eu, pt ca eu nu am mazare la ingrediente.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

8 voturi

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 4 cani de supa de pui
  • 1 lingura de morcov taiat cubulete
  • 1 lingura mazare
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper alb
  • 1 fir patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de lizz
Musaca de cartofi cu ciuperci

Musaca de cartofi cu ciuperci

Ceapa taiata fin se pune in 3 linguri de ulei incins si se caleste pana devine aurie la culoare. Se

36 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Clatite cu gem

Clatite cu gem

Intr-un castron inalt am pus: galbenusul, uleiul, sarea, esenta, coaja rasa si 100 ml din lichid. Am

1 vot    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje
Prajitura de casa cu branza

Prajitura de casa cu branza

Se bate separat galbenusul de albus, apoi se amesteca impreuna. Se adauga zaharul si se bate pana

15 voturi    2 comentarii
25 min
Prajituri

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate de supa !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa crema de dovleac Supa crema de dovleac

Se incepe cu dovleacul placintar pentru ca se curata destul de greu (coaja este foarte tare). Se decojeste, se scot semintele, apoi

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura Supa crema de ciuperci, cu naut si afumatura

Se fierbe nautul si se scurge de apa. Se calesc afumatura cu ciupercile, apoi se condimenteaza, se stinge totul cu coniac si se mai

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de salata verde cu omleta