Telina se curata si se da prin razatoarea mare, apoi se pune impreuna cu ceapa taiata marunt in ulei incins circa 5-6 minute amestecand mereu. Dupa ce s-au inmuiat se adauga apa rece cat sa le acopere si lasam sa fiarba pana scade apa. Cand telina este fiarta se adauga 1 litru bulion de pasare. Orezul se fierbe separat. Se freaca bulionul cu faina si laptele, se toarna in supa si se adauga orezul fiert. Se zdrobeste si se freaca usturoiul cu putina sare si se pune in supa. Se lasa sa fiarba 15 minute la foc potrivit, apoi se adauga smantana diluata cu putina zeama din supa. Cand este gata se pune patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se serveste calda.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Descopera o reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide, perfecta pentru orice ocazie. Simplu de preparat, aromat si...
Reteta delicioasa de chec cu unt, vanilie si stafide. Simplu, gustos si aromatPrajitura cu foi de napolitana si crema de cacao. Un desert fara coacere, usor de facut, perfect pentru orice ocazie....
Prajitura cu foi de napolitana si crema de cacao . Un desert fara coacere, delicios si usor de facutDescopera o reteta rapida, economica si delicioasa de tocanita simpla de vinete. Perfecta pentru o masa sanatoasa, aceasta...
Tocanita simpla de vinete. Reteta rapida, economica si delicioasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii