Telina se curata si se da prin razatoarea mare, apoi se pune impreuna cu ceapa taiata marunt in ulei incins circa 5-6 minute amestecand mereu. Dupa ce s-au inmuiat se adauga apa rece cat sa le acopere si lasam sa fiarba pana scade apa. Cand telina este fiarta se adauga 1 litru bulion de pasare. Orezul se fierbe separat. Se freaca bulionul cu faina si laptele, se toarna in supa si se adauga orezul fiert. Se zdrobeste si se freaca usturoiul cu putina sare si se pune in supa. Se lasa sa fiarba 15 minute la foc potrivit, apoi se adauga smantana diluata cu putina zeama din supa. Cand este gata se pune patrunjel verde tocat marunt, sare si piper dupa gust.
Se serveste calda.
Se adauga un strop de suflet.
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii