Curatam si spalam telina si morcovul.Se taie in cuburi marunte, apoi taiem si tijele si pastram frunzele. Varsam si supa deasupra si lasam sa fiarba pana cand furculita intra bine in legume. Mai adaugam putina apa daca este necesar,ca sa fie destule lichide. Taiem apoi frunzele de telina marunt si punem pe deasupra. Punem sare si piper nu prea mult, apoi lasam 5 minute si acoperim cu un capac.
Pofta Buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii