autor:

burdulea maria elena

» » Supe de carne

Supa de vacuta cu legume

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
Aceasta supa, se gateste la noi in Ardeal si e cu specific sasesc. Avem nevoie pt preparare de: 300 g carne de vaca, 150 g legume (morcovi, mazare, gulii), 300 g cartofi, 1 legatura leustean proaspat, 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune la fiert cu putina sare in 2,5 litri apa rece. Se spumeaza daca e nevoie si se fierbe la foc potrivit cam o ora.
Legumele se curata si se taie marunt. Cartofii se taie cubulete si impreuna cu legumele se adauga la fiert in oala cu supa. Cand totul a fiert, se sareaza si se presara verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa din copanele de pui cu galusti.

Supa din copanele de pui cu galusti.

Mod de preparare. Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am

9 voturi    3 comentarii
1h 20 min
Supe de carne
Supa de vacuta cu galuste

Supa de vacuta cu galuste

Lasati oasele in apa rece 15-20 minute ca sa iasa sangele. Puneti la fiert in 4 litri de apa rece

4 voturi    1 comentariu
1h 45 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    O bunatate,sunt sigura ca este foarte buna.Felicitari,ai votul meu Lenutica.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

    E tare gustoasa si se prepara usor.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

    Cred ca este tare buna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Usoara si foarte buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aceasta supa
  • se gateste la noi in Ardeal si e cu specific sasesc. Avem nevoie pt preparare de: 300 g carne de vaca
  • 150 g legume (morcovi
  • mazare
  • gulii)
  • 300 g cartofi
  • 1 legatura leustean proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,sunt sigura ca este foarte buna.Felicitari,ai votul meu Lenutica.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorbă de miel reţetă Ciorbă de miel reţetă

Se spala carnea de miel si se pune la fiert. Intre timp, se spumeaza supa. Cand carnea este fiarta, se scoate pentru a se dezosa. In

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Retete de Pasti
Ciorba cu carnati de bere Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii. Se

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Supa de vacuta cu galuste