autor:

burdulea maria elena

» » Supe de carne

Supa de vacuta cu legume

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
Aceasta supa, se gateste la noi in Ardeal si e cu specific sasesc. Avem nevoie pt preparare de: 300 g carne de vaca, 150 g legume (morcovi, mazare, gulii), 300 g cartofi, 1 legatura leustean proaspat, 1 legatura patrunjel verde.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 15 min

2 voturi

Mod de preparare

Carnea se taie bucatele mici si se pune la fiert cu putina sare in 2,5 litri apa rece. Se spumeaza daca e nevoie si se fierbe la foc potrivit cam o ora.
Legumele se curata si se taie marunt. Cartofii se taie cubulete si impreuna cu legumele se adauga la fiert in oala cu supa. Cand totul a fiert, se sareaza si se presara verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vacuta cu legume" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de limba cu taitei

Supa de limba cu taitei

Se tine carnea in apa rece 10-15 minute, apoi se spala. Se pune la fiert in 4 litri de apa rece cu

12 voturi    5 comentarii
2h
Supe de carne
Supa de pui cu taitei

Supa de pui cu taitei

Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare. Se curata morcovii si cartofii. Morcovul se taie fasii

8 voturi    5 comentarii
30 min
Supe de carne

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 21 ianuarie 2010

    O bunatate,sunt sigura ca este foarte buna.Felicitari,ai votul meu Lenutica.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

    E tare gustoasa si se prepara usor.

  • Varadi Silvia

    Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

    Cred ca este tare buna.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

      Usoara si foarte buna

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h 15 min

2 voturi

Ingrediente

  • Aceasta supa
  • se gateste la noi in Ardeal si e cu specific sasesc. Avem nevoie pt preparare de: 300 g carne de vaca
  • 150 g legume (morcovi
  • mazare
  • gulii)
  • 300 g cartofi
  • 1 legatura leustean proaspat
  • 1 legatura patrunjel verde.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)

O bunatate,sunt sigura ca este foarte buna.Felicitari,ai votul meu Lenutica.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Ciorba de iepure Ciorba de iepure

Ceapa și prazul curățate, tocate mărunt, se pun la călit în untura cu aromă de cârnați afumat și puțină apă. Zarzavaturile

0 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Borsuri si Ciorbe
Supa crema cu piept de curcan Supa crema cu piept de curcan

Pieptul de curcan se spala bine si se pune la fiert. Se curata legumele, se maruntesc si se pun la fiert; dupa ce au fiert, se pun in

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa de carne cu fasole alba uscata