Zarzavatul se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul se taie subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se stinge cu o cana de apa si se toarna intro oala cu 2 litri apa. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 de minute. Separat, fierbem orezul in apa cu sare, se limpezeste cu apa rece, se adauga in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivim de sare. Se serveste supa cu smantana.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii