Zarzavatul se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul se taie subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se stinge cu o cana de apa si se toarna intro oala cu 2 litri apa. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 de minute. Separat, fierbem orezul in apa cu sare, se limpezeste cu apa rece, se adauga in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivim de sare. Se serveste supa cu smantana.

Cornete sau rulouri crocante din foietaj umplute cu o crema fina de vanilie si frisca. O reteta usoara, rapida si...
Cornete sau rulouri din foietaj cu crema de vanilie - reteta usoara, rapida si delicioasa
Incearca o reteta simpla de turta dulce! Usor de facut impreuna cu copiii sau nepotii, aromata si delicioasa. Perfecta pentru...
Reteta simpla de turta dulce. Usor de facut, gustoasa si aromata
Descopera reteta traditionala de carnati de casa din carne de porc si vita, cu boia, usturoi si condimente . Simpli,...
Carnati de casa. Reteta traditionala de carnati din carne de porc si vita
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii