autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

Supa de varza cu smantana

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
1 varza potrivit de mare(500-600 g), 1 cepa, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina patrunjel, 150 g smantana, 50 g unt, 2 l apa, 2 linguri orez, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul se taie subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se stinge cu o cana de apa si se toarna intro oala cu 2 litri apa. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 de minute. Separat, fierbem orezul in apa cu sare, se limpezeste cu apa rece, se adauga in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivim de sare. Se serveste supa cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Supa crema de dovleac in stil Thai

Supa crema de dovleac in stil Thai

Curăţăm dovleacul de coajă şi seminţe. Tăiem miezul în cubuleţe mici şi le punem întro

3 voturi    3 comentarii
45 min
Supe de legume

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Multumesc de aprecieri!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

    Mmmmm ce delicioasa trebuie sa fie!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 varza potrivit de mare(500-600 g)
  • 1 cepa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 150 g smantana
  • 50 g unt
  • 2 l apa
  • 2 linguri orez
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    10 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

11 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc de aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa mexicana de rosii cu galuste de malai Supa mexicana de rosii cu galuste de malai

Boabele de porumb din conserva le trecem printr-un jet de apa rece, apoi le lasam in strecuratoare la scurs. Laptele il punem la fiert

0 voturi    0 comentarii
1h
Delicii sanatoase de la bloggeri
Supa crema de dovleac servita in paine Supa crema de dovleac servita in paine

Pregatesti intai maiaua din drojdie, ½ lingurita de zahar, 50 ml lapte caldut, 5 linguri faina. O lasi sa creasca 20 de minute,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
Ciorba de salata verde