autor:

burdulea maria elena

» » Supe de legume

Supa de varza cu smantana

Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: burdulea maria elena (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 18 ianuarie 2010

Ingrediente
1 varza potrivit de mare(500-600 g), 1 cepa, 2 morcovi, 1 pastarnac, 1 radacina patrunjel, 150 g smantana, 50 g unt, 2 l apa, 2 linguri orez, sare.

Dificultate: Redusa Timp: 50 min

3 voturi

Mod de preparare

Zarzavatul se curata si se spala. Se toaca ceapa marunt, iar restul se taie subtire, ca taiteii. Se calesc in unt, se stinge cu o cana de apa si se toarna intro oala cu 2 litri apa. Se lasa sa fiarba la foc potrivit 30-40 de minute. Separat, fierbem orezul in apa cu sare, se limpezeste cu apa rece, se adauga in supa si se lasa sa mai dea cateva clocote impreuna, potrivim de sare. Se serveste supa cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de varza cu smantana" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de legume
Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Supa de legume cu varza de Bruxelles si smantana din caju (raw vegan)

Punem varza de Bruxelles in marinata si o lasam sa stea acolo minim 2 ore. Adaugam apoi restul ingredientelor

5 voturi    1 comentariu
20 min
Retete vegetariene
Crema de legume cu spanac

Crema de legume cu spanac

Intr-o oala, puneti apa, cartofii, morcovii, ceapa, catelul de usturoi, cubuletul de pui si presarati

0 voturi    0 comentarii
50 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 15 iulie 2010

    Multumesc de aprecieri!

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 14 iulie 2010

    Cred ca este o bunatate !

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 ianuarie 2010

    Mmmmm ce delicioasa trebuie sa fie!!

Dificultate

Redusa

Timp

50 min

3 voturi

Ingrediente

  • 1 varza potrivit de mare(500-600 g)
  • 1 cepa
  • 2 morcovi
  • 1 pastarnac
  • 1 radacina patrunjel
  • 150 g smantana
  • 50 g unt
  • 2 l apa
  • 2 linguri orez
  • sare.

Raporteaza reteta

Retete
de burdulea maria elena
Tort OM DE ZAPADA

Tort OM DE ZAPADA

Se face un blat dupa metoda: separam albusul de galbenus. Batem spuma tare cu robotul cele 7 albusuri,

9 voturi    11 comentarii
1h
Torturi
Fasole frecata

Fasole frecata

Fasolea spalata, se pune la fiert cu apa rece. Eu obisnuiesc dupa ce incepe fasolea sa fiarba si

12 voturi    21 comentarii
2h 30 min
Retete de post
Chiftele de carne

Chiftele de carne

Punem intrun vas, carnea tocata de vita si de porc, adaugam painea muiata in apa si stoarsa bine,

12 voturi    7 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne

burdulea maria elena (Chef de cuisine)

Multumesc de aprecieri!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de legume

Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post Supa de legume cu lapte de caju-reteta de post

Se toaca toate legumele si se pun la fiert cu apa si sare. Cand sunt fierte, se mai potriveste de sare si se opreste focul. Nucile

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de legume si ciuperci proaspete Ciorba de legume si ciuperci proaspete

Dupa cum observati, atat din imagini cat si din ingredientele necesare, toate sunt legume proaspete si nu am folosit nici un fel de

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Supa cu galuste