Supa de verdeturi

Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa
Supa de verdeturi

Ingrediente

  • 500 ml supa de pasare
  • 1 lingura paste risoni
  • 1 legatura macris
  • 1 legatura patrunjel
  • 1/2 legatura marar
  • 1 galbenus
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 oua
  • 1 lingura otet

Mod de preparare

Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele. Le lasam sa fiarba 7-8 minute.

Intre timp, spalam verdeturile si le mixam bine impreuna cu uleiul. Adaugam galbenusul si turnam amestecul de verdeturi, sare si piper dupa gust in supa. Infierbantam supa, fara o fierbe, apoi o punem in 2 farfurii.

Intr-un vas, punem putina apa si otet si o dam in clocot. Adaugam ouale sparte, pe rand si le scoatem dupa aproximativ 4 minute cu o spumiera. Le adaugam la supa, pe care o servim imediat.

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor