Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele.
Punem supa la fiert si cand da in clocot, adaugam pastele. Le lasam sa fiarba 7-8 minute.
Intre timp, spalam verdeturile si le mixam bine impreuna cu uleiul. Adaugam galbenusul si turnam amestecul de verdeturi, sare si piper dupa gust in supa. Infierbantam supa, fara o fierbe, apoi o punem in 2 farfurii.
Intr-un vas, punem putina apa si otet si o dam in clocot. Adaugam ouale sparte, pe rand si le scoatem dupa aproximativ 4 minute cu o spumiera. Le adaugam la supa, pe care o servim imediat.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii