Morcovul se rade, conopida se rupe in bucatele, telina, varza, ceapa si usturoiul se taie marunt si toate se pun la fiert cu apa rece si se adauga ulei, delikat si cateva boabe de piper.
Cand verdeturile au fiert se stinge focul si se presara patrunfel dupa gust.
Supa se serveste calda cu crutoane prajite in unt.
Se pune suflet cat va lasa inima.
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganache. Descopera cum sa prepari rapid aceste...
Briose cu crema de ciocolata. Reteta simpla si delicioasa de cupcakes cu crema ganacheIntr-o craticioara, punem 3-4 linguri de ulei de masline si calim ceapa taiata marunt.
Supa crema de ciuperciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii