se spala visinile, se oparasc si se paseaza printr-o sita.Se amesteca apoi sucul de visine obtinut cu un litru de apa, sare, zaharul, si apoi se pune supa pe foc sa dea in cateva clocite.Separat intr-un castron se bat galbenusurile cu smantana, se adauga cate putina zeama clocotita, amestecand foarte bine.Se ia supa de pe foc, se pune smantana cu galbenusurile, amestecand continuu.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii