autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

supa de visine

Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: antoanela (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2008

Ingrediente
1 kg de visisne, 2 galbenusuri, 250 g smantana, 1 lingurita zahar pudra, sare

Dificultate: Redusa Timp: 1h

1 vot

Mod de preparare

se spala visinile, se oparasc si se paseaza printr-o sita.Se amesteca apoi sucul de visine obtinut cu un litru de apa, sare, zaharul, si apoi se pune supa pe foc sa dea in cateva clocite.Separat intr-un castron se bat galbenusurile cu smantana, se adauga cate putina zeama clocotita, amestecand foarte bine.Se ia supa de pe foc, se pune smantana cu galbenusurile, amestecand continuu.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa de visine" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Supa de visine

Supa de visine

Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca. Intr-un

3 voturi    4 comentarii
20 min
Spume si creme dulci
Supa de visine

Supa de visine

Visinele se spala si se curata de codite, se csot simburii si se pun in oala de supa cu putin unt

13 voturi    8 comentarii
30 min
Supe de legume

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

1 vot

Ingrediente

  • 1 kg de visisne
  • 2 galbenusuri
  • 250 g smantana
  • 1 lingurita zahar pudra
  • sare

Raporteaza reteta

Retete
de antoanela
MUCENICI DOBROGENI

MUCENICI DOBROGENI

In seara de 8 martie, se face aluatul din care se modeleaza mucenicii. Se fac snururi lungi si subtiri

6 voturi    6 comentarii
1h
Dulciuri diverse
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Dulceata de pere padurete (salbatice) Dulceata de pere padurete (salbatice)

Curatam perele de codite, indepartam mustatile din partea superioara, le spalam bine. Punem la fiert 2 cani de apa cu zaharul, scortisoara,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Conserve si muraturi
Gem de afine Gem de afine

Se spală delicat afinele, se acoperă cu zahăr şi se lasă peste noapte, pentru a-şi lăsa sucul. A doua zi, se pun la fiert,

0 voturi    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Ciocolată de casă în foi Lica