Intr-o cratita, pe foc mediu, toarna conserva de visine cu tot cu sirop.Adauga 500 ml lapte si amesteca.
Intr-un vas amesteca praful de pudding de vanilie cu 100 ml lapte rece.Dupa ce compozitia din cratita a dat intr-un clocot toarna amestecul facut si amesteca bine.Lasa sa fiarba usor 3-4 minute apoi adauga smantana si amesteca din nou.Lasa supa sa mai fiarba inca 3-4 minute.Supa se poate servi calda sau rece.
Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...
Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructeIn tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.
Varza noua calita in tuciRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii