In uleiul incins se pune ceapa taiata marunt, legumele curatate si taiate bucati patrate sau rondele, mazarea, le calim putin, apoi stingem cu apa calda. Cand legumele sunt aproape fierte, se completeaza supa cu apa calda( pana la cantitatea specificata in reteta), se da un clocot bun, se potriveste de sare, se adauga patrunjelul verde tocat marunt. La masa se serveste cu smantana.
Descopera cum sa faci acasa un jeleu de capsuni fin si aromat, perfect pentru a fi savurat la micul dejun sau adaugat in...
Jeleu de capsuni. Perfect pentru micul dejun, torturi si prajituriGateste rapid ficatei de pui cu ceapa si ciuperci, fragezi si aromati! Reteta simpla, perfecta pentru un pranz gustos sau o...
Ficatei de pui cu ceapa si ciuperci – reteta rapida si super gustoasaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii