Reteta postata pe: 16 aprilie 2009
Ingrediente
1 litru jumate de apa, 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 gulie mica, 1 pahar boabe mazare verde(eu folosesc daca nu am proaspata mazare bonduelle), 1 ceapa, 1 sau 2 linguri untdelemn, 4 linguri smantana, sare, patrunjel verde.
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
In uleiul incins se pune ceapa taiata marunt, legumele curatate si taiate bucati patrate sau rondele, mazarea, le calim putin, apoi stingem cu apa calda. Cand legumele sunt aproape fierte, se completeaza supa cu apa calda( pana la cantitatea specificata in reteta), se da un clocot bun, se potriveste de sare, se adauga patrunjelul verde tocat marunt. La masa se serveste cu smantana.
Daca ti-a placut reteta noastra "SUPA DE ZARZAVAT" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Se pun in blender ceapa,morcovul,albitura curatate de coaja,spalate si se maruntesc.Apoi,se adauga
8 voturi
8 comentarii
10 min
- Se curata ceapa, morcovii si telina.
- Ceapa se toaca marunt, iar morcovii si telina se dau pe
10 voturi
7 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 18 septembrie 2009
Multumesc de aprecieri, e o supa usoara si de consumat si de gatit.
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 17 septembrie 2009
Foarte,foarte buna.