autor:

dicarmencitta1957

» » Supe de carne

Supa din copanele de pui cu galusti.

Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: dicarmencitta1957 (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 12 noiembrie 2009

Ingrediente
6 copanele mari., 1 punga de gris(500 gr)., 5 oua., 3-4 morcovi., 2 radacini de pastarnac., 1 telina medie., 1 cartof mare., 1 legatura de patrunjel verde., sare, proaspat macinat.

Dificultate: Redusa Timp: 1h 20 min

9 voturi

Mod de preparare

Mod de preparare.
Spalam si taiem copanele la forma dorita.Fierbem mai intai carnea si dupa ce am luat bine spuma,apoi punem in oala si zarzavatul taiat,in forma dorita.Intre timp,pregatim galustile,intr-un castron,cvom pune 5 oua le vom bate cu telul adaugand cate putin gris,iar la urma daca mai este nevoie,punem apa minerala,ca sa se inmoaie compozitia si sa iasa galustile mari si pufoase. Dupa ce vom constata ca atat carnea, cat si zarzavatul este fiert, vom adauga galustile deja preparate.Dupa ce le-am pus cu grija ca sa nu se sfarame,potrivim supa de sare,vegeta si ce condimente mai dorim.Aceasta supa se face imediat deoarce,carnea de pui fierbe foarte repede,iar zarzavatul daca este fraged fierbe si el rapid.Cam la 5-7 minute dupa ce am pus toate galustile,venim cu o ceasca de apa rece pe deasupra,ca sa se fragezeasca galustile.Mentionez ca in compozitia de gris eu pun si un varf de cutit de bicarbonat,ca sa iasa galustile mai pufoase,dar nu prea mult,deorece se vor sfarama imediat,cand vom reincalzi supa,pentru a o servi la masa.Pentru ca aceste galusti sa fie fierte ,nu trebuie sa stea mai mult de 10-15 minute in apa in care ele fierb.Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa din copanele de pui cu galusti." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Supe de carne
Supa de pui cu litere sau taitei

Supa de pui cu litere sau taitei

Intr-o oala se pun aproximativ 2 litri de apa. Se pune oala pe foc. Puiul spalat, intreg sau portionat

0 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Supe de carne
Supa a ala grec

Supa a ala grec

Spala puiul si indeparteza pielea si grasimea Pune puiul intr-o oala, adauga legumele, dafinul,

4 voturi    6 comentarii
1h 20 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 3 comentarii
  • Fara foto

  • Cely Snijec

    Cely Snijec (Chef de cuisine) , 24 noiembrie 2009

    Frumoasa prezentare! Felicitari!

  • flori de piatra

    flori de piatra (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2009

    Foarte buna aceasta supa.Frumosa prezentare.

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 15 noiembrie 2009

    O bunatate...

Dificultate

Redusa

Timp

1h 20 min

9 voturi

Ingrediente

  • 6 copanele mari.
  • 1 punga de gris(500 gr).
  • 5 oua.
  • 3-4 morcovi.
  • 2 radacini de pastarnac.
  • 1 telina medie.
  • 1 cartof mare.
  • 1 legatura de patrunjel verde.
  • sare, proaspat macinat.

Raporteaza reteta

Retete
de dicarmencitta1957
Tort Tiramisu

Tort Tiramisu

500 ml frisca lichida se bate cu mixerul,la care adaugi o lingura de zahar si un pliculet de zahar

40 voturi    13 comentarii
1h
Torturi
Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Tort de lamaie cu blat de ciocolata

Eu cumpar blatul pentru ca niciodata, nu imi iese perfect si mai ales mare si dreptunghiular. Crema

17 voturi    11 comentarii
30 min
Torturi
Supa crema de ciuperci.

Supa crema de ciuperci.

Se taie cubulete ceapa si telina. Intr-o oala de 3 l se topeste untul la foc mediu si se adauga ceapa,

23 voturi    9 comentarii
45 min
Supe de legume

Cely Snijec (Chef de cuisine)

Frumoasa prezentare! Felicitari!

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Supe de carne

Zeama de peste Zeama de peste

Se pun bucatile de peste la fiert cu apa si sare, se trag doua, trei clocote si se opreste focul, se scoate pestele pe un platou si

0 voturi    0 comentarii
1h
Supe de carne
Ciorba de vacuta Ciorba de vacuta

Se pune carnea la fiert intr-o oala. Se spumeaza cand incepe sa fiarba. Cand este fiarta supa, se strecoara si se taie bucati mici din

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Supe de carne
Ciorba de ied