- Se pune apa rece pe foc cu ulei si un praf de sare. Se adauga in apa rece ceapa tocata marunt, morcovul si castravetele date pe razatoarea mica, orezul, 1 cub Knorr cu smantana si patrunjel, usturoiul granulat si se lasa sa fiarba 20 de minute.
- Apoi se adauga frunzele de morcov si se mai lasa sa fiarba 2-3 clocote.
- Se ia de pe foc si se adauga patrunjelul verde si menta tocate marunt, smantana si un praf de piper dupa gust.
Se serveste fierbinte cu crutoane.
Se adauga un pic de suflet si iese o supa nemaipomenita. Incercati!
Pofta buna!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii