Se fierb bine in apa cei doi cartofi.Se paseaza,se reintroduc in apa in care au fiert
si se lasa la rece pana a doua zi.vor capata un gust specific).
Capul si coada de peste se pune la fiert in 2 litri de apa cu putina sare.Se fierbe aproximativi o ora
in clocote mici(zeama poate sa fie tulbure.)Spumam de cate ori este nevoie.Cand totul este bine fiert,strecuram.Intr-un castronel punem orezul la fiert cu 12 linguri de apa.adaugam un varf de cutit de sara,unul de zahar si o lingurita de otet.Fierbem 8 minute,apoi lasam vasul acoperit alte 20 de minute.
Sotam crevetii,scoicile,calamarul si caracatita,adaugand uleiul si 2-3 linguri de apa.Procesul de sotare nu trebuie sa dureze mai mult de 2-3 minute.In castroane de supa repartizam in mod egal fructele de mare si boabele de porumb.Adaugam cate o lingura de orez.Turnam apoi in fiecare vas supa in clocote.Deasupra presaram cate putin susan

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii