Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar cand fincepe sa fiarba punem crevetii,ghimbirul(ginger),zeama de lamaie si uleiul de susan.
Se imparte orezul,citeva frunze de coriandru,germenii in parti egale in 4 farfurii si se toarna deasupra supa fierbinte.Se serveste cu felii de lamaie verde(facultativ).
Orezul se poate inlocui cu succes cu taietei chinezesti.Supa este usor picanta,dar daca doriti ceva cu adevarat iute mai adaugati sos de ardei iuti.
Pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii