Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar cand fincepe sa fiarba punem crevetii,ghimbirul(ginger),zeama de lamaie si uleiul de susan.
Se imparte orezul,citeva frunze de coriandru,germenii in parti egale in 4 farfurii si se toarna deasupra supa fierbinte.Se serveste cu felii de lamaie verde(facultativ).
Orezul se poate inlocui cu succes cu taietei chinezesti.Supa este usor picanta,dar daca doriti ceva cu adevarat iute mai adaugati sos de ardei iuti.
Pofta buna

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii