Ingrediente
1 lingura ulei, 1 ardei gras rosu taiat in felii subtiri, o jumatate de lingurita de fulgi de chili(e buna si boiaua iute), 1,25 l(5 cani)supa de pui, 500ml apa, 500g creveti decorticati, 1 lingura de ghimbir proaspat(taiat felii subtiri), 1 lingura zeama de lamaie verde, 1 lingura ulei de susan(e bun si de masline), 1 cana si jumatate de orez fiert, citeva fire de coriandru proaspat, 1 cana de germeni de fasole
Dificultate: Redusa | Timp: 20 min
3 voturi
Mod de preparare
Se imparte orezul,citeva frunze de coriandru,germenii in parti egale in 4 farfurii si se toarna deasupra supa fierbinte.Se serveste cu felii de lamaie verde(facultativ).
Orezul se poate inlocui cu succes cu taietei chinezesti.Supa este usor picanta,dar daca doriti ceva cu adevarat iute mai adaugati sos de ardei iuti.
Pofta buna
Mihaela11 (Chef de cuisine) , 13 decembrie 2010
O delicatesa!*****