Se incinge uleiul ,se adauga ardeiul rosu si chili,se caleste 1 minut. Adaugam supa de pui si apa,iar cand fincepe sa fiarba punem crevetii,ghimbirul(ginger),zeama de lamaie si uleiul de susan.
Se imparte orezul,citeva frunze de coriandru,germenii in parti egale in 4 farfurii si se toarna deasupra supa fierbinte.Se serveste cu felii de lamaie verde(facultativ).
Orezul se poate inlocui cu succes cu taietei chinezesti.Supa este usor picanta,dar daca doriti ceva cu adevarat iute mai adaugati sos de ardei iuti.
Pofta buna
Incearca reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem, usor de preparat si perfecte pentru orice ocazie. Savureaza gogosi...
Reteta de gogosi moi si pufoase umplute cu gem. Un deliciu perfect pentru orice ocazieReteta de gogosari in sos de mustar. Cum prepari gogosari in sos de mustar reteta delicioasa.
Gogosari in sos de mustarRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii