Reteta postata pe: 27 mai 2008
Ingrediente
1 kg rosii bine coapte, 2 dovlecei taiati rondele subtiri, 4 cartofi, 1 legatura de ceapa verde (sau 2 cepe mai mici), 3 catei de usturoi, 1 ceasca de ulei, 1 lingurita de zahar, sare,piper, 2 foi de dafin
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
Mod de preparare
Intr-o oala suficient de mare se caleste in ulei cepa marunt tocata, se adauga dovleceii si dupa putin timp rosiile decojite, taiate in patru, si cartofii taiati marunt. Se lasa astfel sa fiarba 10 minute.
Se adauga 1,5 la apa, piperul, sarea, zaharul, usturoiul taiat marunt si folie de dafin. Se acopera oala si se lasa sa fiarba 40 de minute. Se scot folie de dafin si se paseaza zarzavaturile. Se adauga patrunjel fin tocat si se serveste cu crutoane. Crutoanele se obtin prin prajirea in ulei a unor cubulete de paine.
Daca ti-a placut reteta noastra "supa" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Supe de legume
Conopida o desfacem in buchetele mici, o spalam din mai multe ape si o lasam intr-o strecuratoare,
10 voturi
5 comentarii
45 min
Spalam canea bine si o punem intr-o oala cu un praf de sare, la fiert. Indepartam spuma care se formeaza
Legumele
6 voturi
0 comentarii
35 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
constanta proca (Chef de cuisine) , 18 iulie 2010
O bunatate !