Zarzavatul curat, spalat, se taie cubulete, ceapa se toaca marunt si se pun impreuna la fiert in apa cu sare(cam 2 litri). Dupa 30 min. se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate felii si calite in 50 g unt. Din restul de unt, faina si smantana se prepara un sos, care se subtiaza cu apa rece si se amesteca cu restul de supa. Se lasa sa mai fiarba cateva minute, se potriveste gustul de sare, iar la servit se presara verdeata tocata.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii