autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

supita de vitel.

Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: neacsu laura (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 03 iunie 2008

Ingrediente
100g carne vitel 1/2 ardei gras 1/2 rosie 1 ceapa 1 morcov 1 cartof 1/4 dovlecel o felie de sfecla rosie o felie de telina pastarnac.

Dificultate: Redusa Timp: 15 min

1 vot

Mod de preparare

Se pun la fiert timp de 1 ora in aparatul de fiert cu aburi care pastreaza integral vitaminele, sau in oala normala. Dupa fierbere se paseaza si se papa sub forma de piure. Se adauga un varf de sare si unul de unt.

Va dorim pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "supita de vitel." nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ficat cu spanac si bureti de pom pane

Ficat cu spanac si bureti de pom pane

Asa se face de obicei spanacul in zona noastra: se spala se curata si se pune in apa fierbinte si

6 voturi    11 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tocanita cu afumatura

Tocanita cu afumatura

Se spala,se curata si se taie julienne legumele.Scaricica de porc o taiem bucati si o spalam. Cartofii

4 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 19 august 2010

    Imi place !

Dificultate

Redusa

Timp

15 min

1 vot

Ingrediente

  • 100g carne vitel 1/2 ardei gras 1/2 rosie 1 ceapa 1 morcov 1 cartof 1/4 dovlecel o felie de sfecla rosie o felie de telina pastarnac.

Raporteaza reteta

Retete
de neacsu laura
prajitura cu visine

prajitura cu visine

se amesteca galbenusurile cu uleiul ca o maioneza si se baga la frigider pina batem albusurile.albusurile

1 vot    1 comentariu
40 min
Dulciuri diverse
tort cu fructe.

tort cu fructe.

Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu

5 voturi    6 comentarii
1h
Torturi
Oua vopsite

Oua vopsite

Iei ouale le speli foarte bine cu apa calda si detergent si le clatesti la fel de bine. Le pui la

4 voturi    5 comentarii
15 min
Aperitive cu oua
constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

Imi place !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Chiftele frantuzesti Chiftele frantuzesti

Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop de bucatarie. Il taiem cubulete, condimentam cu sare si piper. Intr-un bol,

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei Rulouri cu surprize in crusta cocanta din fulgi de mei

Conopida spalata se rupe in buchetele mici .Se pune sa fiarba intr-o craticioara apa cu sare, iar cand da in clocot, se adauga buchetelele

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Orez Pilaw Sec