autor:

murigneau

» » Mancaruri cu carne

Taci si-nghite

Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: murigneau (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 noiembrie 2009

Ingrediente
1kg malai, 250 g telemea, 3-4 oua, 200 g unt sau margarina, 200 g smantana, 250 g carnati si slanina

Dificultate: Redusa Timp: 1h

19 voturi

Mod de preparare

Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie.
Se prajesc separat carnatul feliat si slanina crestata. Untura ramasa in tigaie se utilizeaza apoi cand intindem mamaliga in tigaie. Se unge tava cu putin unt sau margarina si apoi se intinde prima patura de mamaliga. Peste aceasta se rade branza telemea intr-un strat pe cat dorim sa fie de consistenta. Se mai aseaza inca 2-3 astfel de straturi in functie de marimea tavii. Peste ultimul strat se face locase cu o ligura pentru cele 3-4 oua. Se sparg ouale in locase, se mai rade putina branza, margarina si smantana pe deasupra. Se intruce la cuptor si se supravegheaza pana se rumeneste. Pofta buna! sau Taci si-nghite!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Taci si-nghite cu carnati

Taci si-nghite cu carnati

Intr-un vas yena rotund uns cu margarina asezam un strat de mamaliga, unul cu branza de vaci amestecata

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune

12 voturi    11 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Storcator citrice

- 15 %
199.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 26 iunie 2011

    O bunatate,deja ma gandesc sa o prepar si eu camai repede !

  • IONELA

    IONELA (Chef de cuisine) , 11 decembrie 2009

    hhhhmmmm ce bunime arata intr-un fel ..................... de ai manca pana nu mai poti

  • valentina ionita

    valentina ionita (Chef de cuisine) , 10 decembrie 2009

    Mi-ai facut o pofta!!!!

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 06 decembrie 2009

      Yam, yam, ce bunatate!!!!

    • Ramona

      Ramona (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2009

      E grozava!

    • dicarmencitta1957

      dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Chiar'''' taci si inghite'''' dupa ingrediente,mananci pana.....

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      Fara cuvinte.................arata super.

    • lumi

      lumi (Chef de cuisine) , 30 noiembrie 2009

      E o reteta foarte veche;mancam cand eram copilandru

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

19 voturi

Ingrediente

  • 1kg malai
  • 250 g telemea
  • 3-4 oua
  • 200 g unt sau margarina
  • 200 g smantana
  • 250 g carnati si slanina

Raporteaza reteta

Retete
de murigneau
Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Ciolan afumat cu varza dulce si hrean

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Se adauga apoi vegeta, sare,

10 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulada din fleica de porc

Rulada din fleica de porc

Bucata de fleică se bate bine cu ciocanul de carne. Pentru a fragezi fleica si ai da aroma dorita

5 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Varza cu costita afumata a la Sic

Varza cu costita afumata a la Sic

Se taie ceapa rondele, se prajeste in tigaia incinsa pana se face aurie. Varza se taie marunt se

24 voturi    14 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate,deja ma gandesc sa o prepar si eu camai repede !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

1 vot    2 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Ardei umpluti