autor:

Piri Piri e Canela

» » Mancaruri cu carne

Taci si-nghite

Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Piri Piri e Canela (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 17 noiembrie 2013

Ingrediente
mãlai, apã amestecatã cu lapte, ouã câte vrei, unt, brânzã Feta, mozzarella rasã, brânzã de burduf, sare, smântânã

Dificultate: Medie Timp: 40 min

12 voturi

Mod de preparare

*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune restul de mãlai, amestecã bine si la urmã pune unt si mozzarella dupã plac.
* Unge o formã mare si lungã sau farfuri cu unt si aseazã mãmãliga, fã adâncituri ( gropite) în mãmãligã si pune unt apoi un ou în fiecare; presarã mozzarella si dã la cuptor pânã se face oul.
* Am servit cu carne prãjitã si cremã de brânzã Feta, burduf si smântânã.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Taci si-nghite

Taci si-nghite

Se prepara mamliga astfel incat sa fie usor de intins in tigaie. Se prajesc separat carnatul feliat

19 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Taci si-nghite cu carnati

Taci si-nghite cu carnati

Intr-un vas yena rotund uns cu margarina asezam un strat de mamaliga, unul cu branza de vaci amestecata

5 voturi    1 comentariu
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Mariana Tanasa , 25 iulie 2015

    Dar cu branza framantata ce are ? Faceam copiilor cand erau mici, dar punem in ea si branza si ou.

  • Fara foto

    Gina Dar , 24 iulie 2015

    SUPER FAC SI EU DAR ALTFEL

  • Fara foto

    Tatyana Paduraru , 27 decembrie 2014

    bunica- mea o facea des...este superrrrrrr

    • Fara foto

      Valentin Unchiu Margarit , 26 august 2014

      Pai e mamaliga de fite, adica de basinosi.Nu le mai place branza de oaie neaosa,Pute

    • Fara foto

      Vasilica Jecu , 26 august 2014

      Este suuuuper buna!!!! Puteti sa o faceti cu orice fel de branza, oricum este buna.

    • Fara foto

      Dorina Vonvulea , 12 iunie 2014

      Bunicica tre sa fie

    • Fara foto

      Mihaela Panait Moraru , 11 iunie 2014

      da chiar , cum asa ?

    • Fara foto

      Jan E Alexandra Mustata , 11 iunie 2014

      SUPER.................................................

    • Fara foto

      Octavian Petrea , 11 iunie 2014

      taci si-nghite cu mozzarella si feta? serios?

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 22 noiembrie 2013

      O bunatate...

    • LUBITA

      LUBITA (Chef de cuisine) , 17 noiembrie 2013

      Am auzit mereu,nu am facut niciodata,nu stiu ce m-a oprit;cred ca este o bunatate!!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

40 min

12 voturi

Ingrediente

  • mãlai
  • apã amestecatã cu lapte
  • ouã câte vrei
  • unt
  • brânzã Feta
  • mozzarella rasã
  • brânzã de burduf
  • sare
  • smântânã

Raporteaza reteta

Retete
de Piri Piri e Canela
Rulouri de jambon afumat cu spanac

Rulouri de jambon afumat cu spanac

1) Se fierbe spanacul, se scurge. Separat se caleste usturoiul taiat marunt in unt se adauga painea

3 voturi    6 comentarii
45 min
Aperitive cu carne
Tort de ciocolata cu nuci si stafide

Tort de ciocolata cu nuci si stafide

1)Se bate bine untul cu zaharul si coaja de lamaie.Se adauga galbenusele pe rand,se bat albusele

4 voturi    3 comentarii
50 min
Torturi
Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1)Se face mujdei din jumate capatana de usturoi pisat cu sare,piper,boia,ierburi,ulei de masline.Se

5 voturi    13 comentarii
1h 30 min
Fripturi

valentina ionita (Chef de cuisine)

O bunatate...

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Perisoare cu sos de bulion si taitei