*Puneti apa si laptele la fiert împreunã cu putin mãlai si sare; când începe sã fiarbã pune restul de mãlai, amestecã bine si la urmã pune unt si mozzarella dupã plac.
* Unge o formã mare si lungã sau farfuri cu unt si aseazã mãmãliga, fã adâncituri ( gropite) în mãmãligã si pune unt apoi un ou în fiecare; presarã mozzarella si dã la cuptor pânã se face oul.
* Am servit cu carne prãjitã si cremã de brânzã Feta, burduf si smântânã.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii