autor:

» » Mancaruri cu carne

Taci si-nghite cu carnati

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Pentru 2 portii:, mamaliga calda, 100 carnati de casa prajiti, 200 gr branza de vaci, 100 gr branza fermentata de oi, 3/4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas yena rotund uns cu margarina asezam un strat de mamaliga, unul cu branza de vaci amestecata bine cu cea de oi (lasam cam 3 linguri pentru presarat), unul cu carnatii taiati felii potrivite si inca un strat mai subtire de mamaliga.
La final facem cu lingura in mamaliga 3/4 gauri in care punem cate un ou. Presaram un pic de branza peste oua si dam la cuptor la foc mediu pentru 10-15 minute (depinde cat de rumenit va place).
Se serveste calda si merita incercata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii

  • Johan Wolni

    Johan Wolni (Maestru bucatar) , 06 martie 2021

    Eu aș pune ouăle 5 minute înainte de a fi gata ca ele să aibă gălbenușul moale, numai albușul compact

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Chiar ca merita incercata, arata super.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • mamaliga calda
  • 100 carnati de casa prajiti
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 gr branza fermentata de oi
  • 3/4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

24 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne

Johan Wolni (Maestru bucatar)

Eu aș pune ouăle 5 minute înainte de a fi gata ca ele să aibă gălbenușul moale, numai albușul compact

Retete

din Mancaruri cu carne

Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi Rata la ceaun cu paine pe vatra si chipsuri din cartofi

Se portioneaza carnea si se pune intr-un ceaun de tuci,eu am un ceaun foarte mare,asa cam de 30 kg. pe care il folosesc la multe feluri

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui manastiresc