autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Taci si-nghite cu carnati

Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 05 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Mihaela76 (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 05 mai 2009

Ingrediente
Pentru 2 portii:, mamaliga calda, 100 carnati de casa prajiti, 200 gr branza de vaci, 100 gr branza fermentata de oi, 3/4 oua

Dificultate: Redusa Timp: 1h

5 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas yena rotund uns cu margarina asezam un strat de mamaliga, unul cu branza de vaci amestecata bine cu cea de oi (lasam cam 3 linguri pentru presarat), unul cu carnatii taiati felii potrivite si inca un strat mai subtire de mamaliga.
La final facem cu lingura in mamaliga 3/4 gauri in care punem cate un ou. Presaram un pic de branza peste oua si dam la cuptor la foc mediu pentru 10-15 minute (depinde cat de rumenit va place).
Se serveste calda si merita incercata!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si-nghite cu carnati" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pui cu smantana

Pui cu smantana

Copanelele se spala si li se ia pielea.Cui ii place poate sa lasa si pielea.Se pun in tigaie cu putin

8 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Pui tikka masala

Pui tikka masala

In uleiul incins se caleste pieptul de pui (taiat in cuburi) pana se rumeneste. In alta tigaie

7 voturi    1 comentariu
30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • cristina i.

    cristina i. (Chef de cuisine) , 05 mai 2009

    Chiar ca merita incercata, arata super.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

5 voturi

Ingrediente

  • Pentru 2 portii:
  • mamaliga calda
  • 100 carnati de casa prajiti
  • 200 gr branza de vaci
  • 100 gr branza fermentata de oi
  • 3/4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Mihaela76
PASTAI VERZI CU BULION

PASTAI VERZI CU BULION

Ceapa taiata marunt se pune la prajit in ulei oala sub presiune. Se adauga pastaile, spalate si rupte

3 voturi    4 comentarii
30 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Tarta de caise

Tarta de caise

Se scot samburii fructelor si se presara cu putin zahar. Galbenusurile se bat impreuna cu zaharul

16 voturi    0 comentarii
1h
Prajituri
PIFTELE VITA

PIFTELE VITA

Morcovii si cartoful se rad pe razatoarea mica, painea se moaie in apa, patrunjelul se toaca marunt.

2 voturi    7 comentarii
1h
Aperitive cu carne
cristina i.

cristina i. (Chef de cuisine)

Chiar ca merita incercata, arata super.

Adauga reteta
Retete

din Mancaruri cu carne

Aperitiv din muschiulet de porc Aperitiv din muschiulet de porc

Ungem muschiuletul cu 40 ml ulei de masline, apoi il condimentam cu sare, piper, cimbru, boia si usturoi (pisat sau strivit cu lama

7 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat Paprikas de pui, ca la mama si bunica in Banat

se incinge untura sau uleiul, se prajeste puiul taiat bucati, se adauga ceapa taiata marunt, se stinge cu vinul ( pana nu mai are miros

3 voturi    2 comentarii
3h
Mancaruri cu carne
Musaca din piept de pui si legume