autor:

» » Aperitive

Tagliatelle Bolognese

Autor: iordache l (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 01 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iordache l (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 01 mai 2010

Ingrediente
500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni, 1 ceapa, 1 morcov, 75g telina, 100g.costita sau bacon, 150g.carne tocata de vita, 150g.carne tocata de porc, 100ml vin alb, 100ml vin rosu, 100ml pulpa de rosi, 2 linguri de pasta de tomate, 500ml de lapte, sare si piper, 50ml ulei de masline extra virgin

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

morcovul,ceapa,telina se calesc in uleiul de masline,adaugati costita carnea tocata porc si vita si vinul alb,mestecand pana se evapora,adaugati vinul rosu mestecand pana se evapora,adaugati pulpa de rosi dupa pasta de tomate cu laptele cald,sare si piper,se lasa sa fiarba pana se omogenizeaza,Tagliatelle se fierb in apa cu sare,se scot si se adauga peste sos si se amesteca putin.se serveste calde cu un vin rosu sec...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle Bolognese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese

Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese

Vom incepe cu prepararea sosului pentru ca va trebui sa-l tinem la foc mic cam 40-45 de minute. In

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 75g telina
  • 100g.costita sau bacon
  • 150g.carne tocata de vita
  • 150g.carne tocata de porc
  • 100ml vin alb
  • 100ml vin rosu
  • 100ml pulpa de rosi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml de lapte
  • sare si piper
  • 50ml ulei de masline extra virgin

Raporteaza reteta

Retete

din Aperitive cu carne

Crema de mascarpone cu ton Crema de mascarpone cu ton

Se pun intr-un castron bucatile de ton (scurse de ulei) din conserva si fileurile de ansoa cu putin ulei propriu si se zdrobesc cu furculita

21 voturi    1 comentariu
15 min
Aperitive
Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Ficatei cu sunca si sos de mustar