autor:

Fara foto

» » Aperitive

Tagliatelle Bolognese

Autor: iordache l (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 01 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iordache l (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 01 mai 2010

Ingrediente
500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni, 1 ceapa, 1 morcov, 75g telina, 100g.costita sau bacon, 150g.carne tocata de vita, 150g.carne tocata de porc, 100ml vin alb, 100ml vin rosu, 100ml pulpa de rosi, 2 linguri de pasta de tomate, 500ml de lapte, sare si piper, 50ml ulei de masline extra virgin

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

morcovul,ceapa,telina se calesc in uleiul de masline,adaugati costita carnea tocata porc si vita si vinul alb,mestecand pana se evapora,adaugati vinul rosu mestecand pana se evapora,adaugati pulpa de rosi dupa pasta de tomate cu laptele cald,sare si piper,se lasa sa fiarba pana se omogenizeaza,Tagliatelle se fierb in apa cu sare,se scot si se adauga peste sos si se amesteca putin.se serveste calde cu un vin rosu sec...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle Bolognese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese

Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese

Vom incepe cu prepararea sosului pentru ca va trebui sa-l tinem la foc mic cam 40-45 de minute. In

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Plăcintă cu carne şi ciuperci

Plăcintă cu carne şi ciuperci

Intr-o cratiţă se pune uleiul , ceapa tăiată mărunt,se adaugă carnea şi se călesc câteva

44 voturi    10 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 75g telina
  • 100g.costita sau bacon
  • 150g.carne tocata de vita
  • 150g.carne tocata de porc
  • 100ml vin alb
  • 100ml vin rosu
  • 100ml pulpa de rosi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml de lapte
  • sare si piper
  • 50ml ulei de masline extra virgin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aperitive cu carne

Placinta cu mozzarella si ardei Placinta cu mozzarella si ardei

Dupa ce aluatul s-a dezghetat complet, intinzi una din foile de aluat pe masa de lucru si o transferi in tava tapetata cu hartie de

0 voturi    0 comentarii
1h 50 min
Aperitive
Pogacele din foietaj Pogacele din foietaj

Dezghetam aluatul la temperatura camerei, apoi il întindem putin. Cu un pahar, decupam aluatul. Pe fiecare disc de aluat, punem

0 voturi    0 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Snitele in mujdei de usturoi