morcovul,ceapa,telina se calesc in uleiul de masline,adaugati costita carnea tocata porc si vita si vinul alb,mestecand pana se evapora,adaugati vinul rosu mestecand pana se evapora,adaugati pulpa de rosi dupa pasta de tomate cu laptele cald,sare si piper,se lasa sa fiarba pana se omogenizeaza,Tagliatelle se fierb in apa cu sare,se scot si se adauga peste sos si se amesteca putin.se serveste calde cu un vin rosu sec...pofta buna
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii