autor:

» » Aperitive

Tagliatelle Bolognese

Autor: iordache l (Maestru bucatar)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 01 mai 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: iordache l (Maestru bucatar)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 01 mai 2010

Ingrediente
500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni, 1 ceapa, 1 morcov, 75g telina, 100g.costita sau bacon, 150g.carne tocata de vita, 150g.carne tocata de porc, 100ml vin alb, 100ml vin rosu, 100ml pulpa de rosi, 2 linguri de pasta de tomate, 500ml de lapte, sare si piper, 50ml ulei de masline extra virgin

Dificultate: Medie Timp: 1h 10 min

0 voturi

Mod de preparare

morcovul,ceapa,telina se calesc in uleiul de masline,adaugati costita carnea tocata porc si vita si vinul alb,mestecand pana se evapora,adaugati vinul rosu mestecand pana se evapora,adaugati pulpa de rosi dupa pasta de tomate cu laptele cald,sare si piper,se lasa sa fiarba pana se omogenizeaza,Tagliatelle se fierb in apa cu sare,se scot si se adauga peste sos si se amesteca putin.se serveste calde cu un vin rosu sec...pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle Bolognese" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu carne
Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese

Tagliatelle (de casa) cu sos bolognese

Vom incepe cu prepararea sosului pentru ca va trebui sa-l tinem la foc mic cam 40-45 de minute. In

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Piftie de ciolan afumat

Piftie de ciolan afumat

Se curata bine ciolanul (daca e nevoie il parliti putin la aragaz) si il radeti cu un cutit, spalati-l

47 voturi    9 comentarii
2h 30 min
Aperitive cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Medie

Timp

1h 10 min

0 voturi

Ingrediente

  • 500 g.tagliatelle,tăieței,important la noi se gaseste doar barilla,nu stiu alti mai buni
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 75g telina
  • 100g.costita sau bacon
  • 150g.carne tocata de vita
  • 150g.carne tocata de porc
  • 100ml vin alb
  • 100ml vin rosu
  • 100ml pulpa de rosi
  • 2 linguri de pasta de tomate
  • 500ml de lapte
  • sare si piper
  • 50ml ulei de masline extra virgin

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu carne

Covrigi de primavara Covrigi de primavara

Tai aluatul de foietaj fasii de vreo 5 cm, pun in mijlocul fasiei de aluat mozarella rasa, salam tocat marunt si parmezan ras. Dupa

0 voturi    0 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat) Mistreti surpriza (carnaciori inveliti in aluat)

1. Pentru inceput facem aluatul, amestecand toate ingredientele enumerate...va trebui sa aiba consistenta unui aluat pentru placinte:

1 vot    0 comentarii
1h
Aperitive cu carne
Drob