Bucata de pastrav se aseaza pe o folie de aluminiu se unge cu uleiul de masline,se adauga putin suc de lamaie,busuiocul,se strange folia bine si se da la cuptor 30-35 minute la foc mijlociu.Pastele se fierb iar cand sunt gata se limpezesc sub jet de apa rece.Pestele se rupe in bucatele,verificand astfel sa nu fie oase,si se amesteca sosul in care a fiert cu iaurtul si cu usturouil.Se toarna totul peste paste si se serveste.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii