TAGLIATELLE CU PASTRAV

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • o bucata de pastrav file
  • 100g tagliatelle
  • o lingura ulei de masline
  • suc de lamaie
  • busuioc
  • 1 lingura iaurt
  • 2 catei de usturoi zdrobit

Mod de preparare

Bucata de pastrav se aseaza pe o folie de aluminiu se unge cu uleiul de masline,se adauga putin suc de lamaie,busuiocul,se strange folia bine si se da la cuptor 30-35 minute la foc mijlociu.Pastele se fierb iar cand sunt gata se limpezesc sub jet de apa rece.Pestele se rupe in bucatele,verificand astfel sa nu fie oase,si se amesteca sosul in care a fiert cu iaurtul si cu usturouil.Se toarna totul peste paste si se serveste.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...

Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Rulada din piept de porc

Rulada din piept de porc

Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.

Rulada din piept de porc
Sarmale in foi de varza cu afumatura

Sarmale in foi de varza cu afumatura

Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.

Sarmale in foi de varza cu afumatura
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise