Intr-un vas se fierb tagliatelle cu putina sare.Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline,cand devine putin aurie se adauga pieptul de pui taiat bucatele .Se calesc toate si cu 5 min inainte de a se adauga smantana se pun ciupercile taiate la calit peste pui.Dupa 5 - 7 min se adauga smantana,sarea, piperul si rozmarinul(eu am folosit si un pic de delikat).Se mentine pe foc inca 5 min.
Se scurg tagliatellele de apa si se amesteca cu sosul.Pofta buna!
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii