autor:

Valy

» » , , Aperitive, Mancaruri cu carne, Paste si pizza

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Autor: Valy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Italia


    Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Valy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Italia


Reteta postata pe: 30 noiembrie 2010

Ingrediente
1 punga tagliatelle sau paste, 1 piept de pui, 200 gr ciuperci, sare dupa gust, piper dupa gust, un varf de cutit de rozmarin, 200 ml smantana, 1 ceapa alba, ulei masline

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

9 voturi

Mod de preparare

Intr-un vas se fierb tagliatelle cu putina sare.Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei de masline,cand devine putin aurie se adauga pieptul de pui taiat bucatele .Se calesc toate si cu 5 min inainte de a se adauga smantana se pun ciupercile taiate la calit peste pui.Dupa 5 - 7 min se adauga smantana,sarea, piperul si rozmarinul(eu am folosit si un pic de delikat).Se mentine pe foc inca 5 min.
Se scurg tagliatellele de apa si se amesteca cu sosul.Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu pui si ciuperci" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Paste si pizza
Tagliatelle cu pui si ciuperci

Tagliatelle cu pui si ciuperci

Se curata ceapa si se taie marunt.Se pune la calit intr-o tigaie cu putin ulei,cand devine translucida

2 voturi    4 comentarii
30 min
Paste si pizza
Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Spaghettini cu sos simplu şi ierburi aromatice

Pastele le-am fiert, scurs şi amestecat cu puţin ulei de măsline pentru a nu se lipi până am

7 voturi    2 comentarii
30 min
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 10 %
999.99 lei
899.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Gica , 27 octombrie 2018

    Arată senzațional Am să o incerc cu siguranță

  • Valy

    Valy (Chef de cuisine) , 23 septembrie 2012

    Pastele sunt preferatele mele....:)

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 29 august 2012

    Foarte bine arata mancarica ta. Fac si eu pasare cu paste, ne plac mult cu busuioc si rozmarin.

    • Lia Maria

      Lia Maria (Chef de cuisine) , 02 decembrie 2010

      Un meniu foarte gustos ! Felicitari ! si Bine ai venit pe gustos.ro! *****

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

30 min

9 voturi

Ingrediente

  • 1 punga tagliatelle sau paste
  • 1 piept de pui
  • 200 gr ciuperci
  • sare dupa gust
  • piper dupa gust
  • un varf de cutit de rozmarin
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa alba
  • ulei masline

Raporteaza reteta

Retete
de Valy
Chapati ( paine indiana)

Chapati ( paine indiana)

Strrecurati impreuna fainile facandu-le sa cada intr-un castron mare, adaugati untul si incorporati-l

9 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Clatite brasovene cu ficatei de pui

Clatite brasovene cu ficatei de pui

Se prajesc usor ficateii, in ulei si apoi se lasa la racit , dupa care se toaca marunt. Ceapa

11 voturi    1 comentariu
45 min
Mancaruri cu carne

Gica

Arată senzațional Am să o incerc cu siguranță

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Paste si pizza

Pizza cu nuci, pere si gorgonzola Pizza cu nuci, pere si gorgonzola

Intr-un bol punem apa si plicul de drojdie si lasam asa cca. 1-2 minute pana se inmoaie drojdia, pe urma adaugam sare dupa gust si uleiul

0 voturi    0 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin Focaccia cu malai, rosii uscate si rozmarin

Se dizolva drojdia in apa amestecata cu laptele, ambele caldute, apoi se adauga sarea, zaharul si uleiul de masline, amestecand energic. Compozitia

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Spaghetti cu fructe de mare