Se taie carnea fasii si se calesc in uleiul incins ceapa si usturoiul. Se adauga si carnea si se prajeste, pana ce se coloreaza usor.
Se stinge cu vin, se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba incet, dupa care se incorporeaza si coaja de dovlecel (nu miezul!) taiata fasii subtiri, ardeiul iute taiat marunt si parmezanul (sau cascavalul) ras.
Se fierb taieteii al dente si se servesc fierbinti, cu sosul de carne si ardei iute.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii