autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Taietei cu carne si ardei iute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 linguri ceapa tocata, , 2 linguri usturoi taiat marunt, , 300 g pulpa de vita, , 1 dovlecel mic, , 1/16 l vin alb sec, , 1/16 l smantana subtire, , 4 linguri cu varf parmezan (sau cascaval) ras, , 1 ardei iute (rosu), , sare, , piper, , 400 g taietei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea fasii si se calesc in uleiul incins ceapa si usturoiul. Se adauga si carnea si se prajeste, pana ce se coloreaza usor.
Se stinge cu vin, se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba incet, dupa care se incorporeaza si coaja de dovlecel (nu miezul!) taiata fasii subtiri, ardeiul iute taiat marunt si parmezanul (sau cascavalul) ras.
Se fierb taieteii al dente si se servesc fierbinti, cu sosul de carne si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu carne si ardei iute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Placinta pastorului / Shepherd's pie

Placinta pastorului / Shepherd's pie

Intr-o tigaie mai mare (eu am folosit wok-ul) se pune uleiul si se caleste carnea. Se asezoneaza

3 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Pulpe de pui cu crusta de iaurt

Se amesteca bine iaurtul cu sucul de lamaie, ghimbirul, boia,sucul de rosii, sofranul,smantana de

9 voturi    9 comentarii
20 min
Mancaruri cu carne

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 linguri ceapa tocata
  • 2 linguri usturoi taiat marunt
  • 300 g pulpa de vita
  • 1 dovlecel mic
  • 1/16 l vin alb sec
  • 1/16 l smantana subtire
  • 4 linguri cu varf parmezan (sau cascaval) ras
  • 1 ardei iute (rosu)
  • sare
  • piper
  • 400 g taietei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Platou mixt cu friptura si legume Platou mixt cu friptura si legume

Pentru o cina in familie, am pregatit carne de porc la grill, cu mazăre (preferata mea), coşuleţe cu ouă ochiuri româneşti

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive cu carne
Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
CREIER IN ALUAT