autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu carne

Taietei cu carne si ardei iute

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 22 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 22 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 linguri ceapa tocata, , 2 linguri usturoi taiat marunt, , 300 g pulpa de vita, , 1 dovlecel mic, , 1/16 l vin alb sec, , 1/16 l smantana subtire, , 4 linguri cu varf parmezan (sau cascaval) ras, , 1 ardei iute (rosu), , sare, , piper, , 400 g taietei.

Dificultate: Redusa Timp: 30 min

1 vot

Mod de preparare

Se taie carnea fasii si se calesc in uleiul incins ceapa si usturoiul. Se adauga si carnea si se prajeste, pana ce se coloreaza usor.
Se stinge cu vin, se incorporeaza smantana si se lasa sa fiarba incet, dupa care se incorporeaza si coaja de dovlecel (nu miezul!) taiata fasii subtiri, ardeiul iute taiat marunt si parmezanul (sau cascavalul) ras.
Se fierb taieteii al dente si se servesc fierbinti, cu sosul de carne si ardei iute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu carne si ardei iute" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Rata sarbeasca

Rata sarbeasca

Rata se sareaza si se inabusa cu putina apa si usturoi. intre timp, se fierbe orezul. Cartofii se

3 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Se curata cartofii si se taie cuburi mari dupa care se fierb circa 20 min pana nu se sfarama, apoi

211 voturi    29 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Large

- 28 %
179.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

30 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 3 linguri ceapa tocata
  • 2 linguri usturoi taiat marunt
  • 300 g pulpa de vita
  • 1 dovlecel mic
  • 1/16 l vin alb sec
  • 1/16 l smantana subtire
  • 4 linguri cu varf parmezan (sau cascaval) ras
  • 1 ardei iute (rosu)
  • sare
  • piper
  • 400 g taietei.

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Mancare de cartofi cu kaizer Mancare de cartofi cu kaizer

Se taie kaizerul feliute se pune intr-o tigaie cu putin ulei si se prajeste, dupa ce s-a facut, se scoate din tigaie si se adauga ceapa

1 vot    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaliguta

Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii.

0 voturi    0 comentarii
1h 15 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui cu sos de rodii