autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Taietei cu salata creata si fistic

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei, , sare, , o ceapa, , o salata creata (de culoare rosu-maroniu), , 100 g cascaval ras, , 50 g fistic, , 20 g unt sau margarina, , 2 linguri vin alb,, piper, , 75 g smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se curata ceapa si se toaca marunt.
Se spala salata, se scurge si se taie fasii subtiri. Fisticul se zdrobeste (sau se macina in masina de cafea).
Se caleste ceapa in untul incins, se adauga salata si 2 linguri de apa si se lasa un minut sa se dunstuiasca.
Se toarna vinul, se gusta de sare si piper, apoi se adauga smantana si jumatate din cascavalul ras.
Se toarna sosul astfel preparat peste taietei, se amesteca bine si se presara fisticul zdrobit si restul de cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu salata creata si fistic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Mancare de stevie

Mancare de stevie

Stevia se spala foarte bine in mai multe ape.Se rup apoi cozile si nervurile mai groase. Punem

13 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi

Bors cu cartofi acrit cu corcoduse verzi

In oala cu ulei, se calesc ceapa, ardeiul, taiate marunt, apoi morcovul, pastarnacul, dovlecelul,

0 voturi    0 comentarii
50 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei
  • sare
  • o ceapa
  • o salata creata (de culoare rosu-maroniu)
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g fistic
  • 20 g unt sau margarina
  • 2 linguri vin alb,
  • piper
  • 75 g smantana.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Se coc ardeii pe o plita, se curata de coaja, se scot samburii si cotorul in asa fel incat sa ne ramana cat mai intreg ardeiul. Cotorul

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Sarmale in dovleac Sarmale in dovleac

La dovleac aveti ceva de muncit si va trebuie ceva muschi, avand in vedere ca dovleacul este destul de greu...asa ca am cerut ajutorul

0 voturi    0 comentarii
3h 20 min
Mancaruri cu carne
Rulouri cu vinete si piept de pui