Taietei cu salata creata si fistic

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei,
  • sare,
  • o ceapa,
  • o salata creata (de culoare rosu-maroniu),
  • 100 g cascaval ras,
  • 50 g fistic,
  • 20 g unt sau margarina,
  • 2 linguri vin alb,
  • piper,
  • 75 g smantana.

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare si se lasa sa se scurga.

Se curata ceapa si se toaca marunt.

Se spala salata, se scurge si se taie fasii subtiri. Fisticul se zdrobeste (sau se macina in masina de cafea).

Se caleste ceapa in untul incins, se adauga salata si 2 linguri de apa si se lasa un minut sa se dunstuiasca.

Se toarna vinul, se gusta de sare si piper, apoi se adauga smantana si jumatate din cascavalul ras.

Se toarna sosul astfel preparat peste taietei, se amesteca bine si se presara fisticul zdrobit si restul de cascaval ras.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata

Tort de post cu mousse de ciocolata
Saramura de crap

Saramura de crap

Saramura de crap
Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi

Macrou la cuptor cu sos de rosii si usturoi
Parteneri
Desert briose cu ciocolata si ness
Bucataras.RO

Desert briose cu ciocolata si ness

Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...

Desert briose cu ciocolata si ness
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Culinar.RO

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Retete dietetice

Evantai de vinete cu rosii la cuptor