autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Taietei cu salata creata si fistic

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei, , sare, , o ceapa, , o salata creata (de culoare rosu-maroniu), , 100 g cascaval ras, , 50 g fistic, , 20 g unt sau margarina, , 2 linguri vin alb,, piper, , 75 g smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se curata ceapa si se toaca marunt.
Se spala salata, se scurge si se taie fasii subtiri. Fisticul se zdrobeste (sau se macina in masina de cafea).
Se caleste ceapa in untul incins, se adauga salata si 2 linguri de apa si se lasa un minut sa se dunstuiasca.
Se toarna vinul, se gusta de sare si piper, apoi se adauga smantana si jumatate din cascavalul ras.
Se toarna sosul astfel preparat peste taietei, se amesteca bine si se presara fisticul zdrobit si restul de cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu salata creata si fistic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Moussaka - musaca greceasca

Moussaka - musaca greceasca

Tocati ceapa, morcovul, si ardeiul gras apoi caliti in putin ulei. Adaugati carnea tocata cu putina

2 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
FASOLE FRECATA

FASOLE FRECATA

Fasolea se curata de impuritati, se spala, se pune la fiert in apa rece. Se da in clocot, se arunca

9 voturi    5 comentarii
3h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei
  • sare
  • o ceapa
  • o salata creata (de culoare rosu-maroniu)
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g fistic
  • 20 g unt sau margarina
  • 2 linguri vin alb,
  • piper
  • 75 g smantana.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Crochete coapte de bostan Crochete coapte de bostan

Bostanul eu il curat de coaja, il tai in bucati potrivite si ii il fierb in supa pana se inmoaie. Ceapa o prajesc in ulei pana devine

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aperitive
Pui chinezesc cu paste si castane Pui chinezesc cu paste si castane

Taiem pieptul de pui spalat bine in fasii lunguiete. Punem bucatile rezultate intr-un castron impreuna cu sosul de soia, coniacul,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Piroste cu pasat (de post)