autor:

Fara foto

» » Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Taietei cu salata creata si fistic

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei, , sare, , o ceapa, , o salata creata (de culoare rosu-maroniu), , 100 g cascaval ras, , 50 g fistic, , 20 g unt sau margarina, , 2 linguri vin alb,, piper, , 75 g smantana.

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

2 voturi

Mod de preparare

Se fierb taieteii in apa cu sare si se lasa sa se scurga.
Se curata ceapa si se toaca marunt.
Se spala salata, se scurge si se taie fasii subtiri. Fisticul se zdrobeste (sau se macina in masina de cafea).
Se caleste ceapa in untul incins, se adauga salata si 2 linguri de apa si se lasa un minut sa se dunstuiasca.
Se toarna vinul, se gusta de sare si piper, apoi se adauga smantana si jumatate din cascavalul ras.
Se toarna sosul astfel preparat peste taietei, se amesteca bine si se presara fisticul zdrobit si restul de cascaval ras.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu salata creata si fistic" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciulama din bureti de roua

Ciulama din bureti de roua

Buretii se spala bine de tot si se lasa la scurs.Ceapa se curata si se toaca marunt, apoi se pune

26 voturi    10 comentarii
20 min
Mancaruri cu legume si zarzavaturi
Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza

Pentru ca suntem in sezonul rece, am pregatit ciorba de pasare, acrita cu zeama de varza. Mod

2 voturi    3 comentarii
1h
Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 1 comentariu
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 21 august 2010

    O bunatate !

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

2 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 500 g taietei
  • sare
  • o ceapa
  • o salata creata (de culoare rosu-maroniu)
  • 100 g cascaval ras
  • 50 g fistic
  • 20 g unt sau margarina
  • 2 linguri vin alb,
  • piper
  • 75 g smantana.

Raporteaza reteta

constanta proca

constanta proca (Chef de cuisine)

O bunatate !

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu legume si zarzavaturi

Bors de dovlecei cu stevie Bors de dovlecei cu stevie

Ceapa şi ardeiul tocate, morcovul, ţelina şi păstârnacul date pe răzătoarea cu ochiuri mari se pun la călit în ulei,

0 voturi    0 comentarii
1h
Borsuri si Ciorbe
Cosulete aperitiv de primavara Cosulete aperitiv de primavara

Se taie foile de placinta in patrate cu latura de cca 15-20 cm. Se curata ceapa si se taie julien apoi incingem un strop de ulei de

0 voturi    0 comentarii
45 min
Aperitive
Porc cu fructe si piure cu ceapa verde