autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei cu sos de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g taietei, , sare, , 1 lingura ulei., Pentru sos: cate o legatura de patrunjel verde, , busuioc, , rozmarin si, tarhon, , 200 g seminte de pin, , circa 1/2 l ulei de masline (sau de plante).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg verdeturile, se spala, se zvanta si se toaca marunt. Se prajesc semintele de pin in putin ulei, se lasa sa se raceasca si se maruntesc. Se pun in robotul de bucatarie verdeturile si semintele de pin si se mixeaza pana ce se obtine un piure. Se adauga uleiul - putin cate putin - in asa fel incat sosul sa fie gros, ca o maioneza.
Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, la care s-a adaugat 1 lingura cu ulei, se strecoara, se baga sub jetul de apa rece, se tavalesc in putin ulei incins si se servesc cu sosul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sos de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Biscuiti cu dulceata

Biscuiti cu dulceata

Amesteci ouale,zaharul,grasimea,vanilia,faina cu mixerul.Cand adugi faina framanti cu mana sau cu

11 voturi    4 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Placinta de dovleac cu nuca

Placinta de dovleac cu nuca

Eu incep reteta cu pregatirea umpluturii: curat dovleacul, il dau prin razatoarea mare, il pun la

26 voturi    6 comentarii
1h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 15 %
269.99 lei
229.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g taietei
  • sare
  • 1 lingura ulei.
  • Pentru sos: cate o legatura de patrunjel verde
  • busuioc
  • rozmarin si
  • tarhon
  • 200 g seminte de pin
  • circa 1/2 l ulei de masline (sau de plante).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
saratele fragede