autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei cu sos de verdeturi

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 24 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 24 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g taietei, , sare, , 1 lingura ulei., Pentru sos: cate o legatura de patrunjel verde, , busuioc, , rozmarin si, tarhon, , 200 g seminte de pin, , circa 1/2 l ulei de masline (sau de plante).

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

0 voturi

Mod de preparare

Se aleg verdeturile, se spala, se zvanta si se toaca marunt. Se prajesc semintele de pin in putin ulei, se lasa sa se raceasca si se maruntesc. Se pun in robotul de bucatarie verdeturile si semintele de pin si se mixeaza pana ce se obtine un piure. Se adauga uleiul - putin cate putin - in asa fel incat sosul sa fie gros, ca o maioneza.
Se fierb taieteii al dente in apa cu sare, la care s-a adaugat 1 lingura cu ulei, se strecoara, se baga sub jetul de apa rece, se tavalesc in putin ulei incins si se servesc cu sosul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sos de verdeturi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
ECLER

ECLER

Cum am procedat: apa si uleiul se toarna intr-o craticioara, se adauga sarea si se pune craticioara

1 vot    0 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Cozonaci cu nuca si rahat

Cozonaci cu nuca si rahat

Punem faina intr-un vas si peste faina adaugam cele 4 galbenusuri. Separat, intr-o oala, punem laptele

180 voturi    38 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

0 voturi

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 portii): 400 g taietei
  • sare
  • 1 lingura ulei.
  • Pentru sos: cate o legatura de patrunjel verde
  • busuioc
  • rozmarin si
  • tarhon
  • 200 g seminte de pin
  • circa 1/2 l ulei de masline (sau de plante).

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga Tradaro