autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei cu sos rece de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), , 2 pahare iaurt (300 g), , un catel de usturoi, , o legatura patrunjel verde, , o legatura busuioc, , 1/2 legatura cimbru verde, , sare, , 1/4 lingurita cimbru, , 2 linguri susan, , 300 g taietei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taieteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sos rece de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Cozonac floare de post

Cozonac floare de post

Dizolvăm drojdia în 50 ml apă călduță, adăugăm o linguriță de zahăr si o lăsăm

5 voturi    3 comentarii
1h
Aluaturi si Foietaje
Coronita cu dulceata de visine si nuca

Coronita cu dulceata de visine si nuca

Pentru aluat, punem ingredientele exact in ordinea enumerata mai sus, in masina de paine. Apoi o

24 voturi    16 comentarii
2h 50 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata
  • branza de vaci)
  • 2 pahare iaurt (300 g)
  • un catel de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • o legatura busuioc
  • 1/2 legatura cimbru verde
  • sare
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 2 linguri susan
  • 300 g taietei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Taitei