autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei cu sos rece de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), , 2 pahare iaurt (300 g), , un catel de usturoi, , o legatura patrunjel verde, , o legatura busuioc, , 1/2 legatura cimbru verde, , sare, , 1/4 lingurita cimbru, , 2 linguri susan, , 300 g taietei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taieteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sos rece de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Omizi delicioase

Omizi delicioase

Cotrobaind eu pe siteul unui producator de condimente si arome pentru prajituri (consacrat si bine

8 voturi    7 comentarii
1h 40 min
Aluaturi si Foietaje
Focaccia

Focaccia

Drojdia faramitata, zaharul si 100ml apa calduta se pun intr-un recipient si se amesteca ft bine.

4 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata
  • branza de vaci)
  • 2 pahare iaurt (300 g)
  • un catel de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • o legatura busuioc
  • 1/2 legatura cimbru verde
  • sare
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 2 linguri susan
  • 300 g taietei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Paine simpla frumos impletita