autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

Taietei cu sos rece de iaurt

Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 29 mai 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Clementina Stanciu (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 29 mai 2007

Ingrediente
Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata, branza de vaci), , 2 pahare iaurt (300 g), , un catel de usturoi, , o legatura patrunjel verde, , o legatura busuioc, , 1/2 legatura cimbru verde, , sare, , 1/4 lingurita cimbru, , 2 linguri susan, , 300 g taietei

Dificultate: Redusa Timp: 25 min

1 vot

Mod de preparare

Se amesteca bine branza cu iaurtul si se adauga usturoiul zdrobit, sarea, chimenul si verdeturile tocate marunt.
Intr-o tigaie de teflon se rumeneste susanul (fara grasime) si se presara peste sosul de iaurt cu branza.
Se fierb taieteii (in apa cu sare), se scurg si se servesc cu sosul dinainte preparat.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taietei cu sos rece de iaurt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Placinta cu telemea si za’atar(specific arab)

Placinta cu telemea si za’atar(specific arab)

Din ingredientele pt. aluat,se face un aluat dospit,asa:drojdia se amesteca cu 2 lingurite de zahar;se

13 voturi    19 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Panettone cu crusta de migdale caramelizate

Maruntiti drojdia intre degete si intr-un bol il amestecati cu laptele. Lasati la dospit pentru 10

1 vot    0 comentarii
3h 30 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

25 min

1 vot

Ingrediente

  • Ingrediente (pentru 4 persoane): 100 g branza moale (telemea desarata
  • branza de vaci)
  • 2 pahare iaurt (300 g)
  • un catel de usturoi
  • o legatura patrunjel verde
  • o legatura busuioc
  • 1/2 legatura cimbru verde
  • sare
  • 1/4 lingurita cimbru
  • 2 linguri susan
  • 300 g taietei

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Varzare