Taiati costita feliute subtiri. Prajiti-o intr-o tigaie pana se aureste, fara sa adaugati grasime suplimentara. Trageti-o deoparte. - Spalati si curatati ciupercile, indepartand coditele, taiati-le in felii subtiri si caliti-le 5 minute in ulei de masline. Presarati usturoiul si patrunjelul tocate marunt. - Amestecati slaninuta rumenita cu ciupercile si maslinele tocate, piperati, adaugati frisca lichida, o jumatate din cascavalul ras si puneti sa fiarba inabusit trei minute. - Fierbeti taieteii in apa sarata vreme de patru minute (daca sunt proaspeti) sau conform indicatiilor de pe cutie, daca ii cumparati uscati. Strecurati-i si impartiti-i pe farfurii incalzite inainte. Turnati deasupra sosul de ciuperci si masline si cascavalul ras ramas. Serviti imediat.
Daca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii