Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste la foc mic in 50 grame unt, dupa care se adauga jambonul taiat marunt si se continua calirea inca 3-4 minute;
Separat,intr-o alta tigaie,se topeste untul ramas si cand este bine incins se pun ouale,care au fost batute bine si amestecate impreuna cu smantana si parmezanul ras;
Taiteii se fieb in apa cu sare,conform indicatiilor de pe pachet si se pun la scurs,dupa care se pun in tigaia cu ouale si parmezanul;
Se adauga jambonul si ceapa,se amesteca usor,se mai lasa un minut la foc mic;
Odata servit in farfurie se orneaza cu patrujel taiat marunt.
SFAT: daca preparatul nu se serveste pe loc,ci ulterior,este indicat sa fie servit in farfurii calde(incalzite in cuptor),avand in vedere ca preparatul este facut cu unt si jambon.
Reteta de covrigi turcesti cu susan- Simit. Covrigi turcesti cu susan - Simit reteta simpla si usor de preparat. Reteta de...
Covrigi turcesti cu susan - SimitPunem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Tocanita din inimii si pipote de pui cu mamaligutaFoi: Intr-un bol se pun ouale impreuna cu zaharul.
Foi de cacao cu crema de vanilie si gem de caiseDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii