Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste la foc mic in 50 grame unt, dupa care se adauga jambonul taiat marunt si se continua calirea inca 3-4 minute;
Separat,intr-o alta tigaie,se topeste untul ramas si cand este bine incins se pun ouale,care au fost batute bine si amestecate impreuna cu smantana si parmezanul ras;
Taiteii se fieb in apa cu sare,conform indicatiilor de pe pachet si se pun la scurs,dupa care se pun in tigaia cu ouale si parmezanul;
Se adauga jambonul si ceapa,se amesteca usor,se mai lasa un minut la foc mic;
Odata servit in farfurie se orneaza cu patrujel taiat marunt.
SFAT: daca preparatul nu se serveste pe loc,ci ulterior,este indicat sa fie servit in farfurii calde(incalzite in cuptor),avand in vedere ca preparatul este facut cu unt si jambon.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii