TAITEI CU JAMBON

Timp pregatire
35 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 400 grame taitei cu ou;
  • 100 grame jambon;
  • 120 grame unt;
  • 4 oua;
  • 100 grame parmezan ras;
  • 1 ceapa mica;
  • 3 linguri de smantana;
  • 1 legatura patrunjel;
  • sare,piper(dupa gust).

Mod de preparare

Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste la foc mic in 50 grame unt, dupa care se adauga jambonul taiat marunt si se continua calirea inca 3-4 minute;

Separat,intr-o alta tigaie,se topeste untul ramas si cand este bine incins se pun ouale,care au fost batute bine si amestecate impreuna cu smantana si parmezanul ras;

Taiteii se fieb in apa cu sare,conform indicatiilor de pe pachet si se pun la scurs,dupa care se pun in tigaia cu ouale si parmezanul;

Se adauga jambonul si ceapa,se amesteca usor,se mai lasa un minut la foc mic;

Odata servit in farfurie se orneaza cu patrujel taiat marunt.

SFAT: daca preparatul nu se serveste pe loc,ci ulterior,este indicat sa fie servit in farfurii calde(incalzite in cuptor),avand in vedere ca preparatul este facut cu unt si jambon.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe

Pandispan cu prune si cacao - cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe. Descopera reteta perfecta pentru un desert...

Pandispan cu prune si cacao. Cea mai simpla si gustoasa prajitura cu fructe
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

In tuci se incinge un pic de ulei in care calim scarita taiata si costita proaspata, taiata in bucatele mai mici.

Varza noua calita in tuci
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise