Se pun taiteii la fiert intr-un vas cu apa.
Intre timp, se caleste spanacul cateva minute cu putin unt.
Separat, se prepara somonul intr-o tigaie de teflon. Dupa ce este gata se rupe in bucatele mici.
Dupa ce s-au fiert taiteii, se scurg si se pun peste spanac, apoi se adauga si bucatelele de somon.
Se toarna smantana si cascavalul ras.
Se pune sare si piper dupa gust.
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cirese, un desert rapid si delicios, perfect pentru orice ocazie. Incearca reteta...
Mere coapte umplute cu nuca si dulceata de cireseReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcGutui coapte cu sirop de vin rosu. Gutuile se spala bine, se taie in sferturi sau pe jumatati, in functie de preferinte si se...
Gutui coapte cu sirop de vin rosuRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii