autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

taitei de casa

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
750 g faina,7 buc oua,30 g sare, ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Faina se aseaza pe o planseta in mijloc se adauga ouale ,sarea si 125 ml apa.Se amesteca pentru omogenizare ,se obtine un aluat de consistenta tare,se portioneaza in parti egale circa 5-6 in portie si se lasa la rece 10 min.Se ruleaza si se taie in functie de preparatul la care se foloseste.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Taitei de casa cu masina de taitei

Taitei de casa cu masina de taitei

Puneti intr-un castron 400 g de faina alba, faceti la mijloc o adancitura in care puneti ouale, uleiul

26 voturi    8 comentarii
25 min
Aluaturi si Foietaje
Taitei de casa cu lapte

Taitei de casa cu lapte

Puneti la fiert laptele, untul si zaharul si cand clocoteste adaugati taiteii. Lasati sa fiarba la

10 voturi    2 comentarii
10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei

Trimmer T830E

- 20 %
299.99 lei
239.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 750 g faina,7 buc oua,30 g sare, ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Pita deosebita Pita deosebita

Pregatim alautul Eu pun in oala mixerului faina cernuta adaug zaharul,drojdia si uleiul si las ca mixerul sa lucreze adaug treptat

2 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aluaturi si Foietaje
Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    7 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine deosebita in 10 minute