autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

taitei de casa

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
750 g faina,7 buc oua,30 g sare, ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Faina se aseaza pe o planseta in mijloc se adauga ouale ,sarea si 125 ml apa.Se amesteca pentru omogenizare ,se obtine un aluat de consistenta tare,se portioneaza in parti egale circa 5-6 in portie si se lasa la rece 10 min.Se ruleaza si se taie in functie de preparatul la care se foloseste.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

1. Se spala aripile de curcan, se curata bine si se portioneaza. 2. Se pun la fiert in apa cu sare.

18 voturi    7 comentarii
2h
Supe de carne
Taitei de casa cu dragavei (reteta de post)

Taitei de casa cu dragavei (reteta de post)

Taiteii de casa se pun la fiert (in apa cu un praf de sare), cand apa a dat in clocot, dupa care

7 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Retete de post

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 23 %
299.99 lei
229.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 750 g faina,7 buc oua,30 g sare, ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi bavarezi Covrigi bavarezi

Se pune faina intr-un bol, in mijloc se pune drojdia cu apa, se amesteca si se lasa 20 minute sa creasca maiaua. Dupa ce a crescut se

20 voturi    6 comentarii
2h
Aluaturi si Foietaje
Paine cu orez Paine cu orez

Fierbeți orezul si lăsați sa se răcească, il puneți in strecurătoare si lăsați sa se scurgă, apoi puneți in blender si il

0 voturi    0 comentarii
2h 10 min
Aluaturi si Foietaje
Paine festiva