autor:

Fara foto

» » Aluaturi si Foietaje

taitei de casa

Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: andreea loreley (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 17 iunie 2008

Ingrediente
750 g faina,7 buc oua,30 g sare, ml apa

Dificultate: Redusa Timp: 20 min

1 vot

Mod de preparare

Faina se aseaza pe o planseta in mijloc se adauga ouale ,sarea si 125 ml apa.Se amesteca pentru omogenizare ,se obtine un aluat de consistenta tare,se portioneaza in parti egale circa 5-6 in portie si se lasa la rece 10 min.Se ruleaza si se taie in functie de preparatul la care se foloseste.
Daca ti-a placut reteta noastra "taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Taitei(lati),de casa,cu varza calita

Taitei(lati),de casa,cu varza calita

Varza se taie fideluta,se freaca cu 1 lingurita,rasa,de sare,apoi,se lasa cam 20-30 minute. Dupa

12 voturi    14 comentarii
1h
Retete de post
Taitei de casa

Taitei de casa

Se cerne faina si se pune intr-un castron,se sparg ouale peste faina,se aduna cu mana faina spre

2 voturi    0 comentarii
15 min
Aluaturi si Foietaje

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

20 min

1 vot

Ingrediente

  • 750 g faina,7 buc oua,30 g sare, ml apa

Raporteaza reteta

Retete
de andreea loreley
"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

"Fructe" din biscuiti si nuca de cocos.

Tai jeleurile cubulete,dai biscuitii prin masina de tocat,apoi le amesteci cu gemul,nuca cocos alba

1 vot    4 comentarii
1h
Dulciuri diverse
acadele cu parmezan

acadele cu parmezan

Se aseaza stiksuri in tava in care am pus hartie de copt,se pune cascaval ra la capatul stiksului,se

4 voturi    3 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
bulz

bulz

Mamaliga se fierbe ,mai groasa,se modeleaza ,cu mainileumede de zer,cuprinzand in interior branza

2 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu brinza
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
gogosele din orez