autor:

Fara foto

» » , Aluaturi si Foietaje, Aluaturi si Foietaje

Taitei de casa

Autor: mariana (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 13 septembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: mariana (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 13 septembrie 2014

Ingrediente
1 ou, 150 g faina, apa

Dificultate: Redusa Timp: 1h

0 voturi

Mod de preparare

Se amesteca faina, oul si apa [cat cuprinde].

Se framanta bine pana se formeaza o coca potrivit de tare, dupa care se intinde o foaie subtire.  Se intoarce foaia pe partea opusa ca sa se zvante, fara sa se usuce.

Se ruleaza si se taie subtire [dupa preferinte] dupa care se rasfira si se intinde pe planseta. Taiteii se fierb in apa cu sare si se adauga in supa.

Taiteii pot fi pregatiti din timp intrucat dupa uscare se pot pastra mai multa vreme. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de casa" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aluaturi si Foietaje
Taitei de casa

Taitei de casa

Asa ca pe masa de lucru rasturnati faina, adaugati ouale intregi, praful de sare si dai si lupta

5 voturi    2 comentarii
1h 30 min
Paste si pizza
Supa de curcan cu taitei de casa

Supa de curcan cu taitei de casa

Aripile se parlesc la flacara, se spala bine si se pun la fiert in apa rece, la foc mare. Se aduna

3 voturi    2 comentarii
1h 40 min
Supe de carne

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

0 voturi

Ingrediente

  • 1 ou
  • 150 g faina
  • apa

Raporteaza reteta

Retete
de mariana
Castraveciori bulgaresti.

Castraveciori bulgaresti.

Se aseaza castraveciorii in borcan, se pun mirodeniile, otetul si apa. Se fierb borcanele la bain-marie

4 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Conserve si muraturi
Oua de prepelita murate

Oua de prepelita murate

Se fierb ouale tari dupa care se curata de coaja. Se fierbe apa cu mirodenii, iar cand incepe sa

3 voturi    3 comentarii
1h 15 min
Conserve si muraturi
Gogosari cu sos

Gogosari cu sos

Gogosarii se taie fideluta. Intr-o oala de 8-10 litri se pune sosul de paste de tomate, uleiul,

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aluaturi si Foietaje

Covrigi cu susan Covrigi cu susan

In oala mixerului cernem fainele, adaugam drojdia si zaharul si amestecam cu suportul ptr framantat, adaugam uleiul si apa si, cand

1 vot    0 comentarii
1h 20 min
Aluaturi si Foietaje
Reţetă de preparare a papanaşilor Reţetă de preparare a papanaşilor

Se amesteca branza de vaci cu faina, grisul, zaharul, ouale si praful de copt si se framanta foarte bine. Dupa ce s-a framantat, se

6 voturi    2 comentarii
30 min
Aluaturi si Foietaje
Rulouri cu spanac