autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Taitei de orez cu inchetata! Ptr 4 portii

Autor: horita manuela (Bucatar sef)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: horita manuela (Bucatar sef)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 iulie 2007

Ingrediente
Taiteii de orez (se gasesc in supermarchet)200g inchetata de cocos sau vanilie 200 g miere 50g susan 50g ulei atat cat este nevoie ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se fierb taiteii de orez, pana sunt aproape fierti, se iau , se scurg de apa , se spala cu papa rece si se lasa 10-15 min la uscat, se punse cateva lingurite de ulei si se incing bine, cand uleiul este incins se pun taieteii , cand acestia capata o culoare aurie si devin crocanti ,se pune mierea si susanu, Se scot pe o farfurie si se serveste cu 2 bile de inghetatade vanilie sau inghetata de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu inchetata! Ptr 4 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Gogosele cu iaurt

Gogosele cu iaurt

Se amesteca iaurtul cu ouale,praful de copt si zaharul vanilat,se adauga faina,se amesteca bine pana

10 voturi    8 comentarii
1h 30 min
Dulciuri diverse
Chec cu portocale

Chec cu portocale

Se pune in blender o portocala taiata in 4, se mixeaza pana devine crema. Se adauga galbenusurile,

10 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Dulciuri diverse

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 26 %
269.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Taiteii de orez (se gasesc in supermarchet)200g inchetata de cocos sau vanilie 200 g miere 50g susan 50g ulei atat cat este nevoie ptr prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gem de visine Gem de visine

Visinele se spala bine. Se scot samburii si se adauga peste ele zaharul. Se amesteca intr-un ceaun de tuci cu zaharul pana isi lasa

1 vot    0 comentarii
2h 30 min
Conserve si muraturi
Dulceata de coacaze negre Dulceata de coacaze negre

Coacazele se spala, se scurg si se pun in cratita. Adaugam zaharul, apoi apa si fierbem 20 minute, spumam. Cand este gata, o punem

4 voturi    0 comentarii
20 min
Conserve si muraturi
Briosa Daneza