autor:

Fara foto

» » Dulciuri diverse

Taitei de orez cu inchetata! Ptr 4 portii

Autor: horita manuela (Bucatar sef)   
   Specific: 

China


    Reteta postata pe: 06 iulie 2007

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: horita manuela (Bucatar sef)   
Specific:  

China


Reteta postata pe: 06 iulie 2007

Ingrediente
Taiteii de orez (se gasesc in supermarchet)200g inchetata de cocos sau vanilie 200 g miere 50g susan 50g ulei atat cat este nevoie ptr prajit

Dificultate: Redusa Timp: 1h 30 min

8 voturi

Mod de preparare

Se fierb taiteii de orez, pana sunt aproape fierti, se iau , se scurg de apa , se spala cu papa rece si se lasa 10-15 min la uscat, se punse cateva lingurite de ulei si se incing bine, cand uleiul este incins se pun taieteii , cand acestia capata o culoare aurie si devin crocanti ,se pune mierea si susanu, Se scot pe o farfurie si se serveste cu 2 bile de inghetatade vanilie sau inghetata de cocos
Daca ti-a placut reteta noastra "Taitei de orez cu inchetata! Ptr 4 portii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Dulciuri diverse
Tarta cu crema de iaurt si caise

Tarta cu crema de iaurt si caise

Blat: Intr-un bol punem ouale si le mixam spuma impreuna cu zaharul pana se albesc. Incorporam

2 voturi    0 comentarii
1h 20 min
Dulciuri diverse
clatite

clatite

Se amestecă cu mixerul, într-un castron, făina şi ouăle. Treptat se adaugă laptele şi sifonul,

3 voturi    1 comentariu
30 min
Dulciuri diverse

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h 30 min

8 voturi

Ingrediente

  • Taiteii de orez (se gasesc in supermarchet)200g inchetata de cocos sau vanilie 200 g miere 50g susan 50g ulei atat cat este nevoie ptr prajit

Raporteaza reteta

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Dulciuri diverse

Gogosi coapte umplute cu dulceata Gogosi coapte umplute cu dulceata

In oala mixerului cu suportul ptr. framantat adaugam fainile, drojdia zaharul, uleiul si incepem sa lucram; treptat adaugam ouale, apa

9 voturi    9 comentarii
2h 45 min
Aluaturi si Foietaje
Gem de mure Gem de mure

Se spala fructele cu grija, sa nu le zdrobim. Se asaza intr-o cratita mai mare, se presara zahar peste ele si se lasa asa peste noapte,

1 vot    0 comentarii
35 min
Conserve si muraturi
Prajitura zebra