Se spala pulpele si se rumenesc bine pe toate partile intr-o tigaie cu ulei incins.
Lamaia se taie in 8 si se adauga peste pui impreuna cu maslinele, coriandrul, praful de curry si usturoiul. Se adauga sare si piper proaspat rasnit, dupa gust.
Se toarna apa iar cand incepe sa fiarba se micsoreaza flacara si se acopera cu un capac.
Se lasa la fiert pana ce pulpele de pui sunt bine facute (aproximativ 1 ora) si se serveste cald.
In cazul in care aveti un vas tajine, puneti ingredientele in vas, acoperiti cu capacul conic si introduceti vasul in cuptor la 180 g C, verificand din cand in cand pulpele sa fie bine gatite.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii