Ingrediente
Ingrediente 4-6 persoane:, 1 si ½ pulpe de pui, 500 g masline verzi, fara samburi, 1 cutie naut, 1 lamaie, curatata de coaja, 3 catei usturoi, curatati si feliati, ½ pahar apa, 3 fire coriandru proaspat tocat, 1 lingurita curry, 2 linguri ulei de masline, sare, piper
Dificultate: Redusa | Timp: 1h 30 min
1 vot
Mod de preparare
Lamaia se taie in 8 si se adauga peste pui impreuna cu maslinele, coriandrul, praful de curry si usturoiul. Se adauga sare si piper proaspat rasnit, dupa gust.
Se toarna apa iar cand incepe sa fiarba se micsoreaza flacara si se acopera cu un capac.
Se lasa la fiert pana ce pulpele de pui sunt bine facute (aproximativ 1 ora) si se serveste cald.
In cazul in care aveti un vas tajine, puneti ingredientele in vas, acoperiti cu capacul conic si introduceti vasul in cuptor la 180 g C, verificand din cand in cand pulpele sa fie bine gatite.
Coca Larisa Posea , 01 februarie 2015
Buna ziua. Am o intrebare: unde este nautul in prepararea acestei retete. La ingrediente este trecuta si o cutie cu naut.