Tapenade

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa
Tapenade

Ingrediente

  • Ingrediente:
  • 100 g masline negre fara samburi
  • 200 g sardine
  • 2 linguri de capere murate (trecute prin jet de apa si scurse bine)
  • 50 ml ulei de masline
  • 1-2 catei de usturoi
  • piper

Mod de preparare

Intr-un mojar,zdrobim toate ingredientele si amestecam cu ulei de masline pana devine o pasta omogena.

Nu mai adaugati sare.

Servim tapenada pe felii de paine neagra cu seminte!

Gust maxim!:)

Pofta buna!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci

Placinta cu branza proaspata de vaci
Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun

Tarta cu oua pentru micul dejun
Salata cu paste, piept de pui si porumb

Salata cu paste, piept de pui si porumb

Se fierb pastele conform instrucțiunilor de pe ambalaj.

Salata cu paste, piept de pui si porumb
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise