Tarta aperitiv omleta

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa
Tarta aperitiv omleta

Ingrediente

  • 6 oua
  • 80 g sunca
  • 80 g cascaval ras
  • 80 g mozzarella
  • 80 ml lapte
  • 80 g ciuperci taiate
  • 40 g masline fara samburi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 fir ceapa verde
  • 2- 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • unt pentru uns forma

Mod de preparare

Sunca si ardeiulle taiem cubulete

Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.

Faina o asestecam cu praful de copt.

Patrunjelul il tocam marunt.

Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.

Ungem forma de tarta cu putin unt , rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.

O scoatem din cuptor si o portionam.

Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.

Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/tarta-aperitiv-omleta.html

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor