autor:

Sidy

» » , , Aperitive, Aperitive, Aperitive

Tarta aperitiv omleta

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 04 decembrie 2014

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 04 decembrie 2014

Ingrediente
6 oua, 80 g sunca, 80 g cascaval ras, 80 g mozzarella, 80 ml lapte, 80 g ciuperci taiate, 40 g masline fara samburi, 1/4 ardei rosu, 1 fir ceapa verde, 2- 3 linguri faina, 1/2 plic praf de copt, sare, piper, patrunjel verde, unt pentru uns forma

Dificultate: Redusa Timp: 45 min

26 voturi

Mod de preparare

Sunca si ardeiulle taiem cubulete
Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii.
Faina o asestecam cu praful de copt.
Patrunjelul il tocam marunt.
Ouale cu putina sare si cu laptele ,le batem bine de tot pina fac putina spuma.Adaugam apoi cascavalul ras, sunca, ardeiul, maslinele, ceapa, verdeata si ciupercile, amestecam pina se omogenizeaza si adaugam faina cu praful de copt.Potrivim gustul cu sare si piper.
Ungem forma de tarta cu putin unt , rasturnam compozitia si deasupra punem felii de mozzarella, apoi dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade C pentru 15-20 de minute pina se rumeneste deasupra.
O scoatem din cuptor si o portionam.
Daca doriti puteti sa o serviti cu un sos sau cu ketchup.
Pofta mare sa aveti !

http://sidyskitchen.blogspot.ro/2014/02/tarta-aperitiv-omleta.html
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv omleta" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Creier pane

Creier pane

Creierul se spala si se scurge bine apoi se fierbe 5 minute in apa cu sare. Se scurge din nou,se

31 voturi    3 comentarii
30 min
Aperitive cu oua
Dejun simplu, rapid si gustos

Dejun simplu, rapid si gustos

Se bat ouale spuma, se adauga piper si sare. Intr-o farfurie adanca se pune cana de lapte, se da

9 voturi    7 comentarii
30 min
Aperitive cu oua

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 18 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Santa Maria , 07 august 2015

    minunat de buna multumesc :P

  • Fara foto

    Andreea Sibiu , 14 mai 2015

    Suuuuuper! Astazi o fac si eu. Multumim pentru reteta

  • Fara foto

    Carmen Mihu , 02 mai 2015

    FFFFFOARTE BUNA

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 22 aprilie 2015

      Ciupercile pot fi sau conservate sau proaspete...cum va place mai mult.

    • Fara foto

      laura , 21 aprilie 2015

      ciupercile trebuie sa fie conservate sau pot folosi si proaspete?

    • Fara foto

      anajim (Chef de cuisine) , 24 martie 2015

      foarte buna si ca aspect si ca gust ,multumim

    • Fara foto

      Adriana Ion , 24 martie 2015

      foarte ,foarte buna

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 18 martie 2015

      Multumesc fata draga !

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 17 martie 2015

      DA ! Acesta este titlul....si ?

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 martie 2015

      DA ! Acesta este titlul....si ?

    • Sidy

      Sidy (Chef de cuisine) , 17 martie 2015

      Ideea este sa faci o asemenea tarta din....omleta !

    • Fara foto

      Sidonia Toncean , 17 martie 2015

      Ideea este sa faci o asemenea tarta din....omleta !

    • Fara foto

      Alexandra Sîrbu , 16 martie 2015

      Yummy! Ce bine arata. :D

    • Fara foto

      Marghioala Ana-Romica , 14 martie 2015

      TARTA APERITIV OMLETA!

    • Fara foto

      Doru Mladin , 14 martie 2015

      foarte frumos da care o fi super ideea cum comenteaza chef Laly

    • LALY

      LALY (Chef de cuisine) , 20 decembrie 2014

      Super idee,iar gustul ced ca este minunat!

    • Fara foto

      Oros Lucica , 07 decembrie 2014

      superb arata ...cred ca este la fel de bun..

    • AdeLyna

      AdeLyna (Chef de cuisine) , 04 decembrie 2014

      Mama ce bunatate! O idee super pe care o voi incerca.

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

45 min

26 voturi

Ingrediente

  • 6 oua
  • 80 g sunca
  • 80 g cascaval ras
  • 80 g mozzarella
  • 80 ml lapte
  • 80 g ciuperci taiate
  • 40 g masline fara samburi
  • 1/4 ardei rosu
  • 1 fir ceapa verde
  • 2- 3 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • unt pentru uns forma

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

60 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

22 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Sidy (Chef de cuisine)

Ciupercile pot fi sau conservate sau proaspete...cum va place mai mult.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Tarta morarului Tarta morarului

Se prepara un blat din ingredientele mentionate, apoi se intinde intr-o folie de plastic, cu un sucitor, in foaie de 0,5 cm grosime,

0 voturi    0 comentarii
40 min
Aperitive
Placinta cu ciuperci in aluat fraged Placinta cu ciuperci in aluat fraged

Se pune o foaie de aluat in vas, iar in interior se pun toate legumele pe rand asezate, se toaarna compozitia de oua cu iaurt. Se coace

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Aperitive
Mamaliga umpluta