autor:

Sidy

» » , , , Aperitive, Aperitive, Aperitive, Aperitive

Tarta aperitiv

Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 01 februarie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Sidy (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 01 februarie 2009

Ingrediente
Aluatul:, 1 cana si 3/4 faina alba, 1/2 cub margarina rama (125g), 1/2 lingurita sare, 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc), , Umplutura:, 2 cepe albe, 200-300gr sunca taiata cubulete, 200gr cascaval, o cutie ciuperci taiate, 3 ardei grasi in 3 culori, , Deasupra:, 200 g smanatana, 3-4 oua

Dificultate: Medie Timp: 1h

13 voturi

Mod de preparare

Se face aluatul, se intinde o foaie rotunda de aproximativ 0,5 cm si se aseaza in tava de tarta,sau de tort,captusita cu hirtie de copt. Aluatul se inteapa cu o furculita ca sa nu se ridice la copt...
Ceapa, ciupercile, sunca se calesc intr-un pic de unt si se pun peste aluat. Deasupra se rade cascavalul..
Se pune si verdeata tocata , peste ele si ardei gras de trei culori .
Deasupra se pune smantana batuta cu ouale si se da la cuptor. Se lasa la foc potrivit aproximativ 30 minute, pana capata o culoare placut aramie si o crusta minunata...
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta aperitiv" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu oua
Tarta aperitiv omleta

Tarta aperitiv omleta

Sunca si ardeiulle taiem cubulete Maslinele, mozzarella si ceapa verde le taiem felii. Faina o

28 voturi    18 comentarii
45 min
Aperitive cu oua
Tarta aperitiv -Pizza

Tarta aperitiv -Pizza

Se face aluatul.Intai se amesteca faina cu margarina si sare pana se omogenizeaza apoi se adauga

8 voturi    2 comentarii
2h
Paste si pizza

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T810E

- 15 %
229.99 lei
195.49 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 11 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Ada , 14 noiembrie 2013

    tot zic , ca o sa o fac si uite ca a trecut 2 luni si nu am facut niciio reteta:))

  • Fara foto

    Riana Alex , 14 noiembrie 2013

    Oana Doicov haha:)))

  • Fara foto

    Oana Doicov , 11 iunie 2013

    Oana Doicov haha:)))

    • Fara foto

      Marta Gabriela Abdelhafiz , 11 iunie 2013

      Arata foarte bine si o salvez

    • Butoi Catalina

      Butoi Catalina (Chef de cuisine) , 03 ianuarie 2011

      Arata super ! Am sa o incerc zilele urmatoare :)

    • carmencita

      carmencita (Chef de cuisine) , 22 februarie 2010

      bravo!! ca de obicei ai numai retete fff aratoase si gustoase!!felicitari

    • mariana scarlat

      mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 septembrie 2009

      Şi asta arată minunt ţi după ce are în compoziţie e şi gustoasă.

    • Fara foto

      Simos (Chef de cuisine) , 10 iunie 2009

      Arata foarte bine. Felicitari!

    • mirey

      mirey (Chef de cuisine) , 03 iunie 2009

      Minunat...mi-am m-ai imbogatit cartea cu o reteta.Felicitari!

    • Alexandrina

      Alexandrina (Chef de cuisine) , 10 mai 2009

      Am salvat reteta! Cred ca e foarte buna tarta. Vreau sa o fac si eu.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 28 martie 2009

      Aratoasa si sigur ca e gustoasa

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h

13 voturi

Ingrediente

  • Aluatul:
  • 1 cana si 3/4 faina alba
  • 1/2 cub margarina rama (125g)
  • 1/2 lingurita sare
  • 5-6 linguri apa (doar cat e necesara ca aluatul sa stea la un loc)
  • Umplutura:
  • 2 cepe albe
  • 200-300gr sunca taiata cubulete
  • 200gr cascaval
  • o cutie ciuperci taiate
  • 3 ardei grasi in 3 culori
  • Deasupra:
  • 200 g smanatana
  • 3-4 oua

Raporteaza reteta

Retete
de Sidy
Rulada Simona

Rulada Simona

Se pune pe foc mic , margarina la topit, se adauga faina ,laptele si condimentele si se amesteca

61 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Aperitive
Gogosari murati pentru iarna

Gogosari murati pentru iarna

Se curata gogosarii de cotor, se taie apoi in 4, se amesteca cu toate ingredientele si se lasa asa

224 voturi    26 comentarii
1h
Conserve si muraturi
Escalop cu ciuperci

Escalop cu ciuperci

Carnea care o ai o tai felii si o bati ca si la snitel, apoi o faci cu sare si piper si o prajesti

23 voturi    6 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Ada

tot zic , ca o sa o fac si uite ca a trecut 2 luni si nu am facut niciio reteta:))

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu oua

Omleta cu dragoste...de dieta Omleta cu dragoste...de dieta

Speli bine ouale, apoi le bati impreuna cu condimentele. Rucola o speli si o rupi bucatele. Mozzarella o tai in jumatati. Ardeiul

0 voturi    0 comentarii
15 min
Aperitive
Balmos ca la Buzau Balmos ca la Buzau

Se pune la fiert apa cu un praf de sare si un pic de faina de porumb. Cand a fiert, se mai adauga faina pana se formeaza o mamaliga

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Rulouri (chiftelute) din cartofi si cascaval