Incorporam:galbenusurile cu zaharul, smantana,faina,aromele si praful de copt. Asezm aluatul in tava unsa cu unt,tapetata cu faina.Asezam fructele si dam la cuptor. Cand se formeaza o crusta peste fruucte, se adauga bezeaua obtinuta prin baterea albusurilor cu zaharul, un varf de cutit de sare si zeama de lamaie.
Se lasa in cuptor, 5-10 minute, pana se intareste bezeaua
Se lasa in cuptor pana se raceste, apoi taiem dupa imaginatie
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietajRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii