autor:

maria mihalache

» » Aperitive

Tarta cu branza si rosii

Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: maria mihalache (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 04 octombrie 2009

Ingrediente
-1 foaie aluat foietaj, -300 g branza sarata de vaca, -100 g branza feta, -4 oua, -150 g kaizer, -4 rosii, -oregano, -cateva picaturi ulei de masline, -patrunjel, -sare, piper

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Intr-o tava de tarta se intinde aluatul si se inteapa din loc in loc cu furculita.

Se rade branza sarata, se amesteca cu branza feta si se adauga rand pe rand ouale. Se amesteca bine. Se condimenteaza cu sare si piper. Aceasta compozitie se toarna in tava si se intinde bine cu ajutorul unei linguri.

Kaizerul se taie felii subtiri si se aseaza peste umplutura. Rosiile se taie si ele felii subtiri si se aseaza peste kaizer. Presaram deasupra oregano.

Se incalzeste cuptorul si se introduce tava. Se lasa la copt circa 30 - 40 min.

Dupa ce se scoate din cuptor, se stropeste tarta cu cateva picaturi de ulei de masline si se adauga cateva cubulete de branza si frunze de patrunjel pentru decor.

Se poate servi atat calda cat si rece.

Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu branza si rosii" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Aperitive cu brinza
Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Tarta cu spanac, branza si rosii cherry

Pentru blat am pus intr-un vas oul, untul, malaiul si am framantat adaugand treptat apa si faina

0 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Aperitive cu brinza
APERITIVE ANDI

APERITIVE ANDI

Drojdia se pune cu putin zahar si lapte caldut sa se ridice, se amesteca apoi cu faina, margarina,

18 voturi    10 comentarii
40 min
Aperitive cu brinza
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 4 comentarii
  • Fara foto

  • maria mihalache

    maria mihalache (Chef de cuisine) , 14 ianuarie 2010

    Cely, ai incercat reteta? Carmen, Nadia multam de vizita si aprecieri.

  • Czompa

    Czompa (Chef de cuisine) , 19 octombrie 2009

    Minunata!

  • dicarmencitta1957

    dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 15 octombrie 2009

    Superb arata,felicitari,o bunatate.

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 08 octombrie 2009

      Am sa fac si eu. Sigur imi place

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • -1 foaie aluat foietaj
  • -300 g branza sarata de vaca
  • -100 g branza feta
  • -4 oua
  • -150 g kaizer
  • -4 rosii
  • -oregano
  • -cateva picaturi ulei de masline
  • -patrunjel
  • -sare
  • piper

Raporteaza reteta

Retete
de maria mihalache
Omleta cu ceapa rosie

Omleta cu ceapa rosie

Se spala ceapa,se taie marunt si se pune intr-o tigaie unde am pus ulei in prealabil.Se adauga si

5 voturi    18 comentarii
20 min
Aperitive cu oua
CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

CIORBA DE FASOLE BOABE CU KAIZER

Fasolea se lasa de pe o zi pe alta la inmuiat.A doua zi se scurge de apa si se pune la fiert cu apa

27 voturi    7 comentarii
2h 30 min
Borsuri si Ciorbe
TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

TARTA CU OREZ SI DOVLECEI

Se spala orezul si se fierbe in apa sarata.Separat , se caleste in ulei ceapa taiata marunt si dovleceii

4 voturi    8 comentarii
50 min
Budinci

maria mihalache (Chef de cuisine)

Cely, ai incercat reteta? Carmen, Nadia multam de vizita si aprecieri.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Aperitive cu brinza

Tarta cu legume si branza de capra Tarta cu legume si branza de capra

Intai pregatim legumele. Taiem vanata felii rotunde, le ungem cu ulei de masline si le frigem in cuptor pana se rumenesc putin, 15-20

0 voturi    0 comentarii
50 min
Aluaturi si Foietaje
Mamaliga cu branza (in straturi) Mamaliga cu branza (in straturi)

Acest preparat se serveste foarte des in zona Ardealului, mai ales la tara. In timpul vacantelor petrecute la tara, nu exista saptamana

0 voturi    0 comentarii
1h
Aperitive
Placinta cu spanac si telemea de oaie