Etapa 1: Faina se amesteca cu zaharul, sarea si praful de copt. Peste ea se adauga untul rece taiat cubulete si oul. Se framanta bine. Aluatul obtinut se da la rece 20 min. Se unge o forma de 26 cm cu unt si se intinde aluatul in ea. Se acopera cu o hartie de copt peste care am pus fasole.
Etapa 2: Se da la cuptor pentru 20-25 de minute. Ouale, zaharul, sucul de lamaie si vinul se amesteca bine si se fierb la bain-marine. Cand crema a inceput sa fiarba, se da deoparte si se pune gelatina pe care am hidratat-o in 50 ml apa rece.
Etapa 3: Se amesteca energic pana se dizolva, dupa care se lasa sa se raceasca. Branza se mixeaza impreuna cu mierea pana se obtine o crema fina, se adauga peste ea compozitia care s-a racit, razatura de portocala si frisca batuta spuma.
Etapa 4: Jumatate din crema obtinuta se intinde peste blatul copt si racit, se aseaza bobitele de stuguri dupa care se completeaza cu cealalta jumatate de crema. Se da forma la frigider cateva ore.
Pofta Buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii