Din faina, sare, vin siulei facem un aluat si il asezam in forma de tarta. Peste el punem hirtie de copt si peste hirtie boabe de fasole.
Se coace 15 minute.
Intre timp, brinza se amesteca bine de tot cu ouale intregi.
Dupa ce s-a racit putin tarta, punem brinza si mai dam la cuptor pentru 25 de minute, timp in care tarta se si rumeneste.
Se scoate la racit pe un gratar si se taie abia dupa o jumatate de ora.
Este foarte, foarte buna si aspectuoasa!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii