Tarta cu brinza sarata

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa
Tarta cu brinza sarata

Ingrediente

  • Aluatul de tarta este cel clasic: 300g faina, sare, 80 ml ulei si 100 ml de vin
  • Umplutura: 500 g brinza de oaie ( eu am pus Focsani ), 4 oua
  • boabe de fasole

Mod de preparare

Din faina, sare, vin siulei facem un aluat si il asezam in forma de tarta. Peste el punem hirtie de copt si peste hirtie boabe de fasole.

Se coace 15 minute.

Intre timp, brinza se amesteca bine de tot cu ouale intregi.

Dupa ce s-a racit putin tarta, punem brinza si mai dam la cuptor pentru 25 de minute, timp in care tarta se si rumeneste.

Se scoate la racit pe un gratar si se taie abia dupa o jumatate de ora.

Este foarte, foarte buna si aspectuoasa!

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi

Pui cu sparanghel si cartofi
Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza

Chiftelute de cartofi cu oua de prepelita si branza
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise