Ungem o tava de tarta cu ulei , tapetam cu faina si intindem foaia de aluat.Cu ajutorul unei furculite facem cateva intepaturi in aluat si dam la cuptor pana cand aceasta este coapta .
Intre timp ne ocupam de budinca pe care o preparam conform instructiunilor de pe pachet..............amestecam praful de budinca cu zaharul si cu 4-5 linguri de lapte.Restul de lapte se pune la fiert si cand acesta a inceput sa dea in clocot se adauga amestecul de mai sus. Tinem pe foc,amestecand continuu, pana cand compozitia se leaga.Adaugam la final esenta de rom si coaja rasa de portocala.Lasam sa se racoreasca.
Zmeura si murele le punem intr-o strecuratoare si trecem peste ele un jet de apa rece si lasam sa se scurga bine.Nectarina o spalam si apoi o taiem felii subtiri.
Trecem la asamblarea tartei............peste foaia de tarta punem cateva linguri de sirop,apoi turnam budinca ,dupa care trecem la ornatul tartei cu fructe dupa placul fiecaruia.
Am pregatit gelatina pentru tarta conform instructiunilor de pe plic si am acoperit cu ea doar feliile de nectarine.
Dam la rece ,la frigider (si avem rabdare sa se intareasca bine budinca .........hihihi) pentru circa o ora si jumatate.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii