Bati 3 albusuri spuma cu zaharul,adaugi galbenusurile unul cate unul,uleiul, laptele,treptat faina si praful de copt, aromele.Omgenizezi, asterni intr-o tava mare unsa cu ulei, tapetata cu faina.
Tai caisele in jumatate,le asezi pe compozitia din tava, dai la cuptor.Dupa 15 minute asezi peste prajitura bezeaua din : 2 albusuri, 4 linguri zahar si zeama de lamaie. Dai la cuptor pana se rumeneste.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii