Se bat ouale cu praful de sare si zaharul foarte bine,apoi se adauga margarina si mirodeniile,iar la sfarsit faina si praful de copt.
Forma de tarta se unge cu margarina peste care se rastoarna compozitia obtinuta si se niveleaza frumos.Se da la cuptor 30-40 min la 160 grade,pana devine aurie.
Se fierbe laptele cu zaharul si zaharul vanilat
Intr un bol punem cele 5 galbenusuri de ou si faina.
Turnam peste ele jumatate din cantitatea de lapte un pic caldut(cel amestecat cu zaharul,nu fierbinte)
Dupa ce laptele s a fiert adaugam incet amestecul cu faina si ou si mai fierbem amestecand in continuu timp de 5-7 min.
Se orneaza dupa preferinte.Gelatina se face conform instructiunilor de pe plic.
Incearca reteta noastra de chec bicolor pufos, jumatate alb si jumatate cu cacao, acoperit cu o glazura fina de ciocolata. Un...
Chec bicolor pufos cu glazura de ciocolata – reteta usoara si delicioasaIncearca reteta simpla de tocinei de cartofi, usor de preparat, crocanti si deliciosi. Cu doar cateva ingrediente economice...
Reteta simpla de tocinei de cartofi. Usor de preparat, deliciosi si economiciRasfata-ti familia cu o portie de peste cu roșii și usturoi la cuptor. Pregateste simplu si rapid pentru cei dragi o masa...
Reteta simpla si gustoasa de peste cu rosii si usturoi la cuptor: preparat sanatos si plin de savoareRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii