autor:

kok miori

» » Mancaruri cu carne

Tarta cu carne si vinata

Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Israel


    Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: kok miori (Chef de cuisine)   
Specific:  

Israel


Reteta postata pe: 27 aprilie 2010

Ingrediente
1/2 pachet de aluat frantuzesc-ptr o tava de 26 cm, , , ptr umplutura, 1/2 kg de carne macinata, 1ceapa taiata cuburi mici, 2catei de usturoi pitati, 1 vinata mare, 1/2 pahar marar tocat, 2 oua, 3linguri de ulei de masline, 1 ou ptr uns tarta, putin susan, sare si piper la gust

Dificultate: Redusa Timp: 1h

3 voturi

Mod de preparare

Se pune ulei de masline intr-o tigaie mare se adauga ceapa si se prajeste pina devine sticloasa,se adauga usturoiul si carnea si se prajeste -fierbe in continuare pina desfacem carnea si isi schimba culoarea-aproximativ 7minute.
Se frige vinata pe foc sau in cuptor la200 de grade 1/2 de ora pina devine moale.Se curata de coaja si se lasa sa se scurga apa din ea.Se toaca miezul vinatei si se adauga la carne,se adauga marar ,sare si piper la gust.
Se intinde o foaie de aluat pe tava sa nu fie groasa,se adauga umplutura de carne si vinata si se acopera cu inca o foaie de aluat intinsa -sa fie subtire, se inchid marginile aluatului.Se face in mijlocul alautului deasupra o gaurica ca aburii sa iese afara si umplutura sa se coaca.Se unge cu ou batut cu putin sare si se presoara cu susan.Se coace la 190 de grade cam 20 de minute pina cind e aurie.Daca apar lichide in gaurica facuta le absorbim cu hirtie absorbanta.Tarta este splendida ptr o masa,servita alaturi cu salata verde sau muraturi.
Este aspectoasa si usor de facut.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tarta cu carne si vinata" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ficat de porc cu ceapa

Ficat de porc cu ceapa

Se taie felii si se spala ficatul. Ceapa si ardeiul se taie fideluta si se pun in tigaia incinsa

8 voturi    5 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigarui de pui cu sote de mazare

Frigarui de pui cu sote de mazare

Frigaruile: Mai intai marinam carnea sa prinda din toate aromele. Intr-un bol amestecam mustarul,

0 voturi    2 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Estera Flori (Chef de cuisine) , 09 mai 2010

    ceva deosebit.

  • burdulea maria elena

    burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 aprilie 2010

    Imi place combinatia, desigur si preparatul.

Dificultate

Redusa

Timp

1h

3 voturi

Ingrediente

  • 1/2 pachet de aluat frantuzesc-ptr o tava de 26 cm
  • ptr umplutura
  • 1/2 kg de carne macinata
  • 1ceapa taiata cuburi mici
  • 2catei de usturoi pitati
  • 1 vinata mare
  • 1/2 pahar marar tocat
  • 2 oua
  • 3linguri de ulei de masline
  • 1 ou ptr uns tarta
  • putin susan
  • sare si piper la gust

Raporteaza reteta

Retete
de kok miori
Salata de legume fiarta

Salata de legume fiarta

Se curata toate legumele de coaja si se taie cubulete. Se poate folosi robotul culinar care face

9 voturi    2 comentarii
50 min
Salate de legume
prajitura de ciocolata cu crema

prajitura de ciocolata cu crema

se pune la topit o ciocolata cu margarina intru-n vas la ben-marin(vasul cu cicolata peste alt vas

31 voturi    7 comentarii
40 min
Torturi
Prajitura Mira

Prajitura Mira

Se face un aluat din 8 galbenuse frecate cu zahar. Cind zaharul nu se mai simte, se adauga uleiul

10 voturi    5 comentarii
50 min
Prajituri

Estera Flori (Chef de cuisine)

ceva deosebit.

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe la cuptor cu usturoi Pulpe la cuptor cu usturoi

Pulpele spalate, uscate,condimentate cu sare, piper si amestecul de ierburi, se pun in tava sau in vas de yena, alaturi rosiile cubulete,

0 voturi    0 comentarii
1h
Fripturi
Stufat de vita Stufat de vita

Se taie carnea in cuburi mici (cca 2 cm) si se rumeneste in margarina si cca. 2 linguri de ulei de masline. Adaugam boiaua si chimionul,

0 voturi    0 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Piept de curcan la gratar cu fasole pastai
Black Friday Oster Romania
Black Friday Oster Romania