Incinge cuptorul la 190˚C.Unge cu grasime o tava de tarta.
Pentru aluat amesteca ingredientele uscate.Adauga untul si amesteca pana obti un aluat sfaramicios.Adauga oul si amesteca pana obti un alaut omogen.Da aluatul la rece pana cand prepari umplutura.
Pentru umplutura bate ouale cu un praf de sare pana cand isi dubleaza volumul.Adauga crema de ciocolata urmata de iaurt.
Intinde aluatul pe o suprafata pudrata cu faina astfel incat sa obti un cerc cu diametrul putin mai mare decat diametrul tavii.Aseaza aluatul in tava iar deasupra toarna umplutura.Da tarta la copt 25 minute pana cand aluatul s-a rumenit iar umplutura s-a intarit usor.Lasa tarta sa se raceasca complet.

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii