Separam albusurile de galbenusuri.Mixam galbenusurile cu zaharul,praful de copt,stins cu zeama de lamaie si cele trei linguri de ulei.
Intr-un alt vas,batem albusurile cu un praf de sare,pana obtinem o spuma consistenta,dupa care amestecam cele doua compozitii.Crema de galbenusuri trebuie incorporata in spuma de albusuri,treptat,amestecand de jos in sus.Dupa ce terminam,adaugam faina,tot treptat.
Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.Asezam fructele,care initial le-am dat putin prin faina,pe toata suprafata prajiturii.Punem tava la cuptor 25 de minute,la foc mic!!!

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii