Lasam untul la temperatura camerei ,il taiem cuburi,il punem desupra fainei intr-un castron.Adaugam oul si galbenusul,sarea si zaharul vanilat.Amestecam rapid si dam la rece aluatul.
Crema
Galbenusurile le mixam cu zaharul,adaugam laptele si faina si apoi punem pe foc crema.Cand se ingroasa o dam la o parte si adaugam vanilia.
Fructele le tocam dupa plac,capunile jumatati .
Punem blatul la copt intr-o forma tapetata cu hartie si il acoperim cu boabe de fasole (se coace cca 25 minute ),sa nu creasca la mijloc.Il lasam al racit apoi aduagam crema de galbenusuri si peste punem fructele.Un desert delicios cu corice fructe aveti la indemana .

Prajitura Regina Maria – blat pufos, insiropat, bezea crocanta cu nuci si crema fina de cacao cu unt. Un desert perfect...
Prajitura Regina Maria – desert cu blat pufos, bezea cu nuca si crema fina de cacao cu unt
Alegeti o bucata de carne care sa nu fie prea groasa.
Rulada din piept de porc
Pentru inceput, trebuie sa pregatim carnea pentru sarmale.
Sarmale in foi de varza cu afumatura
Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii