Aluat: se framanta toate ingredientele si se lasa la rece 1 ora.
Crema: galbenusurile se freaca cu zaharul si vanilia, dupa care se pun faina si laptel. Se lasa la fiert pana se ingroasa ca o budinca.
Dupa ce se ia de pe foc si calda inca, se pune untul si se da la rece. Aluatul se intinde intr-o tava 35*25 si se da la cuptor 20-30 min. Dupa racire se pune crema, fructele si gelatina
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii